Επιστροφή στο Forum : How To Unlock Mio C220
Ξεκλείδωμα του Mio C220
• Τρέξε το Mio C250 Transfer Hack
• Συνδέεις το Mio C220 μέσω USB
• Στο δεξί παράθυρο του Mio Transfer Hack πηγαίνεις στο φάκελο My Flash Disk.
• Εκεί δημιουργείς τον φάκελο script (γιατί το πρόγραμμα δεν αντιγράφει φακέλους, μόνο αρχεία) και αντιγράφεις μέσα του τα περιεχόμενα του φακέλου script.
• Πηγαίνεις στον φάκελο My Flash Disk->Miomap, όπου βρίσκεις άλλον έναν φάκελο MioMap, τον οποίο μετονομάζεις σε MioMap2.
• Δημιουργείς έναν φάκελο MioMap και αντιγράφεις σε αυτόν τα περιεχόμενα του MioMap.
Η τελική δομή μέσα στο φάκελο My Flash Disk του Mio C220 πρέπει να είναι:
My Flash Disk -> Script
My Flash Disk -> MioMap -> MioMap
My Flash Disk -> MioMap -> MioMap2
• Κάνεις επανεκκίνηση στο Mio και σου εμφανίζεται ο Windows Explorer
• Πηγαίνεις στον φάκελο MioMap > MioMap και τρέχεις το Autopatcher.exe (αυτό το κάνεις μόνο μια φορά εκτός και αν κάνεις hard reset)
• Είσαι έτοιμος για να τρέξεις το Destinator που θα βρίσκεις μέσω του Windows Explorer εκτός και αν φτιάξεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Σημείωση: Αν το Mio C250 Transfer Hack δεν σου επιτρέπει την μετονομασία του εσωτερικού φακέλου MioMap (MioMap > MioMap) θα μετονομάσεις τον ανώτερό του (π.χ. σε MioMap3) και θα κάνεις επανεκκίνηση. Όταν σου βγάλει το μήνυμα σφάλματος θα προσπαθήσεις πάλι, όμως μην ξεχάσεις να αλλάξεις το όνομα του ανώτερου φακέλου πάλι σε MioMap (βλ. παραπάνω διάταξη)
Καλή επιτυχία!
File: Mio_C220_Scrip.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/122351950/Mio_C220_Scrip.rar
File: Transfer_Mio_C250.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/122351981/Transfer_Mio_C250.rar
αν ξερει κανεις για το mio c250 να με βοηθησει γιατι ολοι λενε οτι γινεται αλλα στην πραξη τιποτα . Αν ξεκλειδωνει και πως γινεται να μπει το destinator to mail μου ειναι ediamax@yahoo.gr μπορει αν θελει να μου στειλει
file ediamax tha to psaxo.
DIONYSHS77
19-11-07, 05:31
παιδιά το ξεκλείδωσα! Απίστευτο...
kanenas_allos
19-11-07, 23:34
αν ξερει κανεις για το mio c250 να με βοηθησει γιατι ολοι λενε οτι γινεται αλλα στην πραξη τιποτα . Αν ξεκλειδωνει και πως γινεται να μπει το destinator to mail μου ειναι ediamax@yahoo.gr μπορει αν θελει να μου στειλει
Φίλε ediamax, δοκίμασε τη διαδικασία που αναφέρω
Σου έστειλα τα αρχεία με e-mail. To destinator θα το βρεις από εδώ
http://rapidshare.com/files/60225855/dest6.1.rar.html
Παιδια καλησπέρα. Μήπως υπάρχει περίπτωση αφού ξεκλειδώσουμε το Mio C220 να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα C-eMap; Ευχαριστώ.
to diko mou einai johnnis33@yahoo.gr an mporeis re filarako steleto... thank!
NIKOSS1234
22-11-07, 16:56
Ρε παιδια εμενα γιατι δεν με αφηνει να κανω μετονομασια?Ας βοηθησει καποιος!
παιδια εχω ενα gps απο το εξωτερικο και ειναι το ιδιο λειτουργικο με το mio δηλ win ce 4.2 net
πρεπει να το ξεκλειδώσω για να παρει destinator? ή δεν παίρνει αλλους απο αυτους που εχει απο το εργοστασιο?(ROUTE 66)
niko1234
diabase prosektika tis odhgies anaforika me th metonomasia toy sygkekrimenoy fakeloy
filecriska88.
to c220 exei window ce5.
ti mhxanhma exeis gia na doyme ti tha kanoume
csklias-2006
23-11-07, 07:42
to email moy einai: csklias@yahoo.com
ean einai eykolo steilemoy to
eyxaristw poly!!!!!!!
NIKOSS1234
23-11-07, 15:50
niko1234
diabase prosektika tis odhgies anaforika me th metonomasia toy sygkekrimenoy fakeloy
Εκανα και μετονομασια το πανω και επανεκινηση αλλα τιποτα.Θα το δοκιμασω ξανα και θα σου πω
theospanta
23-11-07, 17:59
to email moy einai: theospanta@yahoo.gr
ean einai eykolo steilemoy to
eyxaristw poly!!!!!!!
sxwebmaster-giwrgos@yahoo.de
efxaristw poly!!! :rofl:
kseri kanis an mpouroume na valoume kai kapoio mediaplayer sto mio c220???
Thanx!!!
thanks file, doulepse se mio c220!
tipota file impz, nasai kala.
kyta to kenourgio post gia miomap.diabazo oti einai poly dynato.
ptigarakis@yahoo.gr
Αν μπορεις στειλε το και σε μενα σε παρακαλω.
Ευχαριστω.
filecriska88.
to c220 exei window ce5.
ti mhxanhma exeis gia na doyme ti tha kanoume
φιλε μου mio gps . το μηχανημα ειναι chinese μαλλον neuf πρεπει να ειναι το ιδιο μα το
τομ τομ
αν μπορεισ να βοηθησεις στειλε κατι γιατι εχω πηξει ευχαριστω
file criska 88 exo emplokh sth doulia mou, tha xemperdepso thn allh week mesobdomada kai tha do ti xreiazese.sorry mexri tote.
Apostolis79
02-12-07, 08:21
to C250 Transfer Hack pou tha to bro ?
Παιδια καλησπέρα. Μήπως υπάρχει περίπτωση αφού ξεκλειδώσουμε το Mio C220 να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα C-eMap; Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστω κατ αρχην που ξοδεψες χρονο για μενα και μου εστειλες mail εγω το εδωσα σε φιλο που ασχολειτε με υπολογιστες γιατι εγω το πολυ να κατεβασω καμια ταινια μεχρι εκει και ενω το εχω παει σε 10 ατομα γνωστες και καλα καταφερε και το ξεκλειδωσε με τις οδηγειες σου (ΜΙΟ C 250) και πάλι σ ευχαριστω
se eyxaristo file ediamax gia ta kala sou logia.
ayth einai h filosofia toy forum autou.
na bohthaei o enas ton allo.
kapote kai mena me bohthise kApios allos,
gia ton filo apostoli 79 as mou stili ena email na toy episynapso ta arxeia.
ena megalo eyxaristo giati me tis odigies soy katafera kai ksekleidwsa to mio c 250.an mporeis na me voithiseis giati exw valei to destinator to 6 doulevei alla exei provlima me to pliktrolio den mporeis na valeis poleis kai odoys.kai evala kai to igo my way gia pna den exei katholoy sima to gps an mporeis na mou dwseis lisi.kai pali s eyxaristo
file georak.
emena se ena c230 poy ekana doro se ena filo moy sto gamotoy doulepse to dest mia xara.
http://rapidshare.com/files/60225855/dest6.1.rar me pass platano
dokimase thn parapano ekdosh.
Κανε extract τα αρχεια και δημιουργουντε δυο φακελοι με ονοματα MobileNavigator και X-road.Αυτους τους φακελους τους κανεις αντιγραφη σε μια καρτα SD "χυμα".
sth synexeia tha anoijeis ena dll arxeio nomizo grafei destinator dll. mesa ekei exei ta settings
tha breis th rythmish port. einai port 5. tha to kaneis port2 kai save sth synexeia.
sxetika me to igo to oti de briskei shma h kerea einai thema allaghs toy port.
detoxo kai parapera de mporo na bohthiso.
alla epeidh gyrizo me to destinator olh thn europh exo na sou po ola ta alla progpams einai odontokremes xoris baking soda ...mprosta toy.
sth diathesh soy
giorgos
theospanta
09-12-07, 19:34
thanks mio gps ontos douleyei kala to unlock.
mporeis na moy peis pos bazo stin epifaneia ergasias
ena sortcut toy destinator.
file theospanta
akoloythis th diadromh
settings-personal-menus kai klikareis poia programmata thes na baleis sthn epifaneia ergasias .
tha postaro sto idio post ton neo ellhniko xarth gia pna.
theospanta
09-12-07, 20:30
eisai foberos eyxaristo poli
Καλησπέρα παιδιά. Μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματος του mio c250. Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες αλλά όταν φτάνω στο σημείο να τρέξω το Autopatcher δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στο mio c250 για restart. Το ξαναπροσπάθησα αρκετές φορές αλλά τίποτα. Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Αν μπορεί κανείς ας μου στείλει μια φώτο με το τι θα πρέπει να δείχνει η οθόνη του Mio. Ευχαριστώ.
STa prosopika soy mynhmata sou exhgo edo dinoume diadikasia unlock toy mio c220!!!!!!!!!
oxi toy c250
eke prepei na xrhsimopoihseis ena arxeio mio autorun beta6. ypomonh molis bro ola ta step tha to postaro
s eyxaristo para poli to ekana opos moy eipes kai doylevi mia xara.na sai panta kala
ΦΙΛΕ georak.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΠΑΘΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ NAVIGON. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.
ΑΝΕΒΑΖΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΣΤ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ... NAVIGON SUITE FOR PDA KAI PNA.
SE ΠΡΟΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
kanenas_allos
12-12-07, 06:34
ena megalo eyxaristo giati me tis odigies soy katafera kai ksekleidwsa to mio c 250.an mporeis na me voithiseis giati exw valei to destinator to 6 doulevei alla exei provlima me to pliktrolio den mporeis na valeis poleis kai odoys.kai evala kai to igo my way gia pna den exei katholoy sima to gps an mporeis na mou dwseis lisi.kai pali s eyxaristo
Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο είναι γνωστό. Πρόκειται για το αρχείο keyboard.inf το οποίο και είχα διορθώσει (το είχα ανεβάσει στο myphone νομίζω), ενώ σε ό,τι αφορά στο σήμα του gps μάλλον δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις σε baud rate και port.
Επειδή δεν τα έχω όμως εύκαιρα, παρακαλώ τους φίλους που έχουν τα αρχεία να βοηθήσουν το παλικάρι!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ TOY HACK ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΟ ΤΟ masterpcm@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...
kesaroulis
16-12-07, 13:22
Στειλε μου αν μπορεις το SCRIPT kokos2003@hotmail.com
Φίλε μου MIO_gps Μπορείς να μου πείς ακριβώς το όνομα του dll οπου πρέπει να αλλάξω το port σε 2 για να τρέξει το dest?????
η κάποιος άλλος που το έχει κάνει?????????
......................
Μάλλον το βρήκα ειναι το Destinator.ini το port είναι 1. To άλλαξα σε 2 και θα το δοκιμάσω............Τα αλλαξα προτού το βάλω σε SD .....
kesaroulis
17-12-07, 12:34
Το ξεκλειδωσα αλλα πως να κανω shortcut το dest στην κυρια οθονη ?
Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο είναι γνωστό. Πρόκειται για το αρχείο keyboard.inf το οποίο και είχα διορθώσει (το είχα ανεβάσει στο myphone νομίζω), ενώ σε ό,τι αφορά στο σήμα του gps μάλλον δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις σε baud rate και port.
Επειδή δεν τα έχω όμως εύκαιρα, παρακαλώ τους φίλους που έχουν τα αρχεία να βοηθήσουν το παλικάρι!
Ψαξτε το πιο κατω αρχειο
Greek Keyboard by terrestial v3
Με αυτο εχετε την επιλογη και για μικρα γραμματα και ετσι πλεον στην ανευρεση διευθυνσης βρισκει κανονικα την πολη ή οδο που πληκτρολογεις.
Για ευκολοτερο ξεκλειδωμα που γινεται απευθειας απο την καρτα SD και δεν χρειαζεται να μετονομαζεις ή να δημιουργεις φακελλους ψαξτε στο GPSPassion Forum για το αρχειο MioC220-SY2
kesaroulis
17-12-07, 14:05
file theospanta
akoloythis th diadromh
settings-personal-menus kai klikareis poia programmata thes na baleis sthn epifaneia ergasias .
tha postaro sto idio post ton neo ellhniko xarth gia pna.
se pio fakelo iparxei ?
kesaroulis
17-12-07, 14:11
Δεν μου βρισκει δορυφορους γιατι?
Δεν μου βρισκει δορυφορους γιατι?
Ανοιξε με επεξεργαστη κειμενου [notepad] το destinator.ini και κοιταξε τις ρυθμισεις που εχει για port και baudrate και αλλαξε τις συμφωνα με το μηχανημα σου.
Για mio C220 port 2 baudrate 4800
Ρε παιδιά έλεος . Ξερει κανείς τι παίζει με το keyboard.ini ????
οκ με το destinator.ini και τις ρυθμίσεις για το port και baudrate
Ομως To Greek Keyboard by terrestial v3 που προτείνει ο vhfu δεν δουλευει.
Μήπως εξαρτάται με πια έκδοση dest δουλευει το κάθε keyboard.ini?????
Για το συγκεκριμένο dest που προτείνει ο mio gps υπάρχει κάποιο keyboard που να δουλευει τα μικρά Ελληνικά????
re paidia?ta idia isxyoun k gia to mio c320?gt skeftomai na to paro alla ayto me to ksekleidoma einai to monadiko kollima mou... :unsure:
thanx in advance
Sofia :kissy:
kesaroulis
18-12-07, 12:38
Αυτα εχω κανει αλλα παλι τα ιδια
se BLEPO RE MIMH AGXOMENO MEXRI NA TO XAKAREIS KAI THIMAMAI TOTE POU XEKLIDONA TO C230..... MIA BDOMADA MIMH APO 19 ORES THN HMERAAAA.
MH FOBASAI FILE MOY THA TA KATAFEROYME...
APLA DE EXO PNA STA XERIA MOY KAI DE MPORO NA PAIXO ME TA SETTINGS.....
GIORGOS
Ρε παιδιά έλεος . Ξερει κανείς τι παίζει με το keyboard.ini ????
οκ με το destinator.ini και τις ρυθμίσεις για το port και baudrate
Ομως To Greek Keyboard by terrestial v3 που προτείνει ο vhfu δεν δουλευει.
Μήπως εξαρτάται με πια έκδοση dest δουλευει το κάθε keyboard.ini?????
Για το συγκεκριμένο dest που προτείνει ο mio gps υπάρχει κάποιο keyboard που να δουλευει τα μικρά Ελληνικά????
Αγαπητε φιλε πριν πω οτι δουλευει το δοκιμασα στο MIO C220 και οντως μπορεσα και πληκτρολογησα διευθυνση.
Η δοκιμη εγινε με τις εκδοσεις του Destinator 6.1 για PNA για
Airis - Altina - AtlasNavi - DreamMAx - SATNAV300 - SHINCO - TEONAV και αυτη που κυκλοφορει στο Φορουμ απο τον Γιαννη Platano για ΤΙΒΟ.
Σε ολες τις παραπανω εκδοσεις καθως επισης και στην εκδοση για TIBO λειτουργησε.
Παμε παρακατω
Αντιγράψτε τα keyboard.ini (ΑΒΓΔΕΖ πληκτρολόγιο) και keyboard2.ini (QWERTY πληκτρολόγιο) στο \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek, για χρήση με την ελληνική γλώσσα,
ή στο \DestinatorApps\Destinator\Language\All, για χρήση με άλλες γλώσσες.
α]Τα αρχεία περιέχουν κεφαλαία ελληνικά, πεζά ελληνικά, κεφαλαία λατινικά, πεζά λατινικά, umlaut και αριθμιτικό πληκτρολόγιο, με τα κεφαλαία ελληνικά ως προεπιλογή.
β]Έκδοση 3:
εισαγωγή πλήκτρου CAPS LOCK (συμβολίζεται με ένα βελάκι που δείχνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω), για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πεζών και κεφαλαίων.
Συνεχιζουμε λοιπον
Παμε στην εισγωγη διευθυνσης. Πληκτρολογουμε το πρωτο γραμμα της Πολης ή Οδου με κεφαλαια. Στην συνεχεια παταμε το πληκτρο CapsLock, ενα βελακι στην κατω δεξια πλευρα του πληκτρολογιου για να εχουμε πληκτρολογιο με πεζους [μικρους χαρακτηρες]. Συνεχιζουμε την πληκτρολογηση του ονοματος με μικρους χαρακτηρες και το ονομα που πληκτρολογουμε απεικονιζεται κανονικα στην γραμμη της διευθυνσεως και ετσι γινεται κανονικα και η αναζητηση.
Πιστευω να σε βοηθησα και επισης πιστευω να λειτουργησε και σε εσενα
Φιλικα Δημητρης VHFU
Φίλε μου vhfu σε ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο που διέθεσες για να μου εξηγήσεις την διαδικασία . Αλλά τελικά βρήκα τι έφταιγε μόνος μου και επειδή θεωρώ οτι υπάρχει ένα μπέρδεμα θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για τους μελλοντικούς ξεκλειδωματάδες.....:)
Αρχικά κατέβασα και ξεκλείδωσα με διαδικασίες που έχουν περιγραφεί αναλυτικά παραπάνω το MIO c220.
ΣΗΜΕΙΟ 0 Η διαδικασία μετονομασίας είναι λίγο μπερδεμένη .Ακόμη και με μετονομασία του ανώτερου φακέλου υπαρχει προβλημα . Η λύση είναι αφού μετονομάσεις τον ανώτερο φάκελο Δημιουργείς ένα νέο MioMap φάκελο όπου και αντιγράφεις τα προαναφερόμενα.....(Εαν κατα την διαδικασία διαγράψετε το original ΜΙοMap φάκελο δεν τρέχει τίποτα Ετσι κι αλλιώς είναι αχρηστος
Στην Συνέχεια κατέβασα το
hχχp://rapidshare.com/files/60225855/dest6.1.rar me pass platano
το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την διαδρομή που περιγράφεις
\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek ή
\DestinatorApps\Destinator\Language\All
αλλά δημιουργούνται δύο folders 1)Mobile Navigator kai 2) X-road (και τα οποία δουλέψαν τουλάχιστον για μένα, με copy - paste μόνο στην SD)
ΣΗΜΕΙΟ 1 : Το Χ-road περιέχει στην αντίστοιχη διαδρομή..X-road\Language\Greek
ένα keyboard.ini που είναι σχεδόν άχρηστο αφού δεν έχει μικρά Ελληνικά και έτσι δεν δουλεύει καλά η αναζήτηση. Χρειάζεται το Greek Keyboard by terrestial v3 που αναφέρεις αλλά
ΣΗΜΕΙΟ 2 Δεν δουλεύει με ένα απλό copy paste (έφαγα μία μέρα ψάχνοντας)
αλλά μόνο εάν το ενσωματόσεις στο folder στο PC ,και μετά copy - paste στο PNA
Με άλλα λόγια πρέπει κάτι να παίζεται κατα την αντιγραφή- μετατροπή στο PNA γιατί μετά δεν δέχεται αλλαγές στο keyboard.ini
ΣΗΜΕΙΟ 3 Οι αλλαγές στο Destinator.ini είναι όπως τα περιέγραψες
Αυτά τα ολίγα , Ελπίζω να βοηθήσουν τους επόμενους...
Ευχαριστω και πάλι
Υ.Γ. Long live the greekzter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
file cryssot,
tzampa kourasthkes....
an koitouses sthn 2h selida tou post sth koryfh ti synistousa ston georak,energeies tis opoies ekane epityxos de tha xalouses katholou faia ousia.
pantos sugxarhthria kai kala taxidia.
antonakis64
18-12-07, 19:03
Ξέρει μήπως κανείς πως ξεκλειδώνει το ACER E310 GPS? Έχει Windows CE5 και έχω ακούσει ότι ξεκλειδώνει αλλά κανείς δεν ξέρει πως. Μία βοήθεια παρακαλώ;
Φίλε μου vhfu σε ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο που διέθεσες για να μου εξηγήσεις την διαδικασία . Αλλά τελικά βρήκα τι έφταιγε μόνος μου και επειδή θεωρώ οτι υπάρχει ένα μπέρδεμα θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για τους μελλοντικούς ξεκλειδωματάδες.....:)
Αρχικά κατέβασα και ξεκλείδωσα με διαδικασίες που έχουν περιγραφεί αναλυτικά παραπάνω το MIO c220.
ΣΗΜΕΙΟ 0 Η διαδικασία μετονομασίας είναι λίγο μπερδεμένη .Ακόμη και με μετονομασία του ανώτερου φακέλου υπαρχει προβλημα . Η λύση είναι αφού μετονομάσεις τον ανώτερο φάκελο Δημιουργείς ένα νέο MioMap φάκελο όπου και αντιγράφεις τα προαναφερόμενα.....(Εαν κατα την διαδικασία διαγράψετε το original ΜΙοMap φάκελο δεν τρέχει τίποτα Ετσι κι αλλιώς είναι αχρηστος
Στην Συνέχεια κατέβασα το
hχχp://rapidshare.com/files/60225855/dest6.1.rar me pass platano
το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την διαδρομή που περιγράφεις
\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek ή
\DestinatorApps\Destinator\Language\All
αλλά δημιουργούνται δύο folders 1)Mobile Navigator kai 2) X-road (και τα οποία δουλέψαν τουλάχιστον για μένα, με copy - paste μόνο στην SD)
ΣΗΜΕΙΟ 1 : Το Χ-road περιέχει στην αντίστοιχη διαδρομή..X-road\Language\Greek
ένα keyboard.ini που είναι σχεδόν άχρηστο αφού δεν έχει μικρά Ελληνικά και έτσι δεν δουλεύει καλά η αναζήτηση. Χρειάζεται το Greek Keyboard by terrestial v3 που αναφέρεις αλλά
ΣΗΜΕΙΟ 2 Δεν δουλεύει με ένα απλό copy paste (έφαγα μία μέρα ψάχνοντας)
αλλά μόνο εάν το ενσωματόσεις στο folder στο PC ,και μετά copy - paste στο PNA
Με άλλα λόγια πρέπει κάτι να παίζεται κατα την αντιγραφή- μετατροπή στο PNA γιατί μετά δεν δέχεται αλλαγές στο keyboard.ini
ΣΗΜΕΙΟ 3 Οι αλλαγές στο Destinator.ini είναι όπως τα περιέγραψες
Αυτά τα ολίγα , Ελπίζω να βοηθήσουν τους επόμενους...
Ευχαριστω και πάλι
Υ.Γ. Long live the greekzter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε
Όταν μπορώ να βοηθήσω κάποιον δεν το θεωρώ χάσιμο χρόνου.
Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα.
Για το ξεκλείδωμα χρησιμοποίησα άλλο τρόπο κατευθείαν από την SD με τον οποίο δεν χρειάζεται να μετονομάζεις και να δημιουργείς φακέλους στο ΜΙΟ. Απλά δημιουργείται αυτόματα ένας μόνο φάκελος με ονομασία script στο ΜΙΟ και αυτό είναι όλο.
Σου έδωσα την γενική διαδρομή γιατί δεν δημιουργούνται από όλες τις εκδόσεις οι δυο αυτοί φάκελοι Mobile Navigator και X-road αλλά στην έκδοση του ΤΙΒΟ από όσο ξέρω.
Την αντικατάσταση του keyboard.ini την έκανα μέσω card reader επειδή το πρόγραμμα και τους χάρτες τους έχω στην κάρτα SD και έχω κάνει συντόμευση για το exe του προγράμματος πλοήγησης τροποποιώντας την διαδρομή που στο script [αυτό που δημιουργηθηκε στο ΜΙΟ] εκτελεί restart και οδηγώντας την στην αντίστοιχη διαδρομή προς την κάρτα και το exe του Destinator.
Φιλικά Δημήτρης Vhfu
Ξέρει μήπως κανείς πως ξεκλειδώνει το ACER E310 GPS? Έχει Windows CE5 και έχω ακούσει ότι ξεκλειδώνει αλλά κανείς δεν ξέρει πως. Μία βοήθεια παρακαλώ;
Φιλε το δωρακι σου
Δεν ξερω εαν δουλευει ειναι απο Ισπανικο Φορουμ και δεν καταλαβαινω τιποτα μην :judge: λοιπον.
Σου δινω τους παρακατω υπερσυνδεσμους
α]http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=644633
και τα αρχεια που δινουν για ξεκλειδωμα
1] http://rapidshare.com/files/39669330/MENU_SD_ACER_E3XXe_invitadoalcal_v2.2.rar.html
2] http://miarroba.com/foros/visitar.php?http://rapidshare.com/files/39669330/MENU_SD_ACER_E3XXe_invitadoalcal_v2.2.rar.html
Το πρωτο και δευτερο ειναι τα ιδια και ειναι αγγλικη εκδοση και απο οτι καταλαβα διορθωνει καποια προβληματα με τον δεκτη του GPS σε σχεση με την 3 παρακατω
3] http://rapidshare.com/files/43385714/MENU_SD_ACER_E3XX_invitadoalcal_v06.1.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Και εδω άλλοι υπερσυνδεσμοι που ασχολουνται με το θεμα σου
β] http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=644633&page=3
γ] http://foro.todopocketpc.com/showthread.php?t=124906&page=92
δ] http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=77534
ε] http://foro.todopocketpc.com/showthread.php?t=124906&page=63
στ] http://foro.todopocketpc.com/showthread.php?t=124906
Φιλικα Δημητρης Vhfu
και καλη επιτυχια
σε παρακαλω μπορεισ να μου στειλεισ τα απαραιτητα αρχεια?
my e-mail: siman338@hotmail.com
ευχαριστω
Κατ'αρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ευχαριστώ πολλύ για την πολύτιμη βοήθεια στο ξεκλείδωμα το ΜΙΟ C 220. Μια χάρη και ευχαριτστώ εκ των προτέρων...... Λόγω επικείμενου ταξιδιού στο εξωτερικό αν μπορεί κανείς να βοηθήσει με κανένα λινκ για χάρτες Ευρώπης για το Destinator!!!!
Ευχαριστώ και πάλι :rofl:
Κατ'αρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ευχαριστώ πολλύ για την πολύτιμη βοήθεια στο ξεκλείδωμα το ΜΙΟ C 220. Μια χάρη και ευχαριτστώ εκ των προτέρων...... Λόγω επικείμενου ταξιδιού στο εξωτερικό αν μπορεί κανείς να βοηθήσει με κανένα λινκ για χάρτες Ευρώπης για το Destinator!!!!
Ευχαριστώ και πάλι :rofl:
xronia polla kai kala.
epano psila sthn othonh tha deis thn epilogh direct download.
mpeneis mesa sto syndesmo kai briskeis afenos men to dest7 gia pna ,afeteroy de xartes polloys...
protash dikh moy.
bale sthn sd kai to dest kai to igo2006 plus.
εξοικοιωσου και με τα 2 συστηματα.
στο εξωτερικο το igo einai dynato poly.
th deytera feugo gia london,ebala pois me to igo kai trelathika.
sygkekrimena exo noikiasei sto heathrow ena pundo apo th hertz.exei........poi me to grafeio ths hertz sto terminal 1.de pisteya ta matia mou.
elpizo na bohthisa
Ευχαριστώ πάρα πολύ το Dest 7 δουλεύει άψογα στο ΜΙΟ τωρα θα κατεβάσω και το iGo Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που διέθεσες.:)
Μια ερώτηση ακόμα αν θέλεις, ο χάρτης της Ελλάδας για το Dest 7 που δίνουν στα Direct downloads o 2007 Q4 77 παιζει σε PNA? ή να κλαίω που έδωσα το HTC P3300?
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό Theard αλλά μηπως ξέρει κανεις πως ξεκλειδώνεται το Garmin Nuvi 200 wide.Εψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα.Ευχαριστώ πολύ και Καλες Γιορτές.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το Dest 7 δουλεύει άψογα στο ΜΙΟ τωρα θα κατεβάσω και το iGo Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που διέθεσες.:)
Μια ερώτηση ακόμα αν θέλεις, ο χάρτης της Ελλάδας για το Dest 7 που δίνουν στα Direct downloads o 2007 Q4 77 παιζει σε PNA? ή να κλαίω που έδωσα το HTC P3300?
mpamph sto direct download tha breis to xasrth poy zhtas.
nomizo omos kai o q477 douleyei alla bale ayton poy einai gia pna.
xronia polla
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό Theard αλλά μηπως ξέρει κανεις πως ξεκλειδώνεται το Garmin Nuvi 200 wide.Εψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα.Ευχαριστώ πολύ και Καλες Γιορτές.
file moy dyskolo to blepo me mia proth matia.
molis gyriso thn allh week tha to psaxo.
naxeis mia kalh xronia me ygeia kai oikogeneiakh eytyxia
File mio gps xronia polla kalh xronia. sou esteila ena munhma alla den xerw an tha to deis, gi auto sou grafw k edw to mail mou gia na mou steiles to SCRIPT (seatibiza1000@hotmail.com) Thanks!!!
Xronia polla & kalh xronia. Me to transfer hack den mporw na metonomasw to fakelo miomap se miomap2...Kamia bohthia?
Xronia polla & kalh xronia. Me to transfer hack den mporw na metonomasw to fakelo miomap se miomap2...Kamia bohthia?
Κοιταξε την απαντηση 40 στην σελιδα 2.
Βρες το αρχειο βαλτο στην καρτα ακολουθησε τις οδηγιες και ολα θα γινουν χωρις να κανεις τιποτα αλλο.
thanasis105
03-01-08, 09:45
file eisai foveros an mporeis na mou steileis kai emena ta arxeia thanasis105@gmail.com thanks
panagioths333
03-01-08, 19:10
file moy steilto kai se mena an einai eykolo
panagioths28@hotmail.com
Κοιταξε την απαντηση 40 στην σελιδα 2.
Βρες το αρχειο βαλτο στην καρτα ακολουθησε τις οδηγιες και ολα θα γινουν χωρις να κανεις τιποτα αλλο.
File nhfu na' sai kala gia thn apanthsh sou, alla akomh den exw ta arxeia script. Paidia opoios exei ta arxeia kai mporei as mas ta dwsei an thelei
seatibiza1000@hotmail.com
Eyxaristw!!!:unsure:
mio c220
Τα αρχεία που χρειάζονται για το ξεκλείδωμα του ΜΙΟ 220
Ο MIOGPS , εάν θελει , μπορεί να βάλει τους υπερσυνδέσμους στην αρχική του δημοσίευση.
Όλα τα απαιτούμενα αρχεία :
http://rapidshare.com/files/28713132/c220_windows.rar.html
Ξεχωριστά εάν έχετε τα υπόλοιπα αρχεία :
1]ΤRANSFER MIO Hack :
http://illusionstyle.free.fr/videos/Transfer_Mio_C250.rar
2] Το Script :
http://rs9.rapidshare.com/files/24091620/Script_3.24r.rar
Δεύτερη μέθοδος , Easy unlock script , δεν χρειάζεται η μετονομασία φακέλων και λειτουργεί απευθείας από την κάρτα:
Αρχειο MioC220-SY2.exe
Kαι για τυχον επιφυλαξεις σε σχεση με την καταληξη exe ειναι αυτοαποσυμπιεζομενο αρχειο που δημιουργηθηκε με το Winrar, για οσους πιθανον δεν εχουν το προγραμμα αυτο.
http://www.filefactory.com/file/8ccee6/
Νέος τρόπος που βρήκα στο GPSPassion Forum.
Χωρίς να τον έχω δοκιμάσει.
http://downloads.jlbn.net/NewC220.zip
μαζί με δυο βοηθήματα για την δημιουργία συντομεύσεων.
α] http://downloads.jlbn.net/MioShortcutCreatorV1.0.zip
β] http://downloads.jlbn.net/MioShortcutCreatorV1.0(cpp).zip
Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ (http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=84734&whichpage=35) , 45 συνολικά , μέχρι σήμερα , σελίδες.
Μια ακόμη χρήσιμη κατά την, άποψή μου, ιστοσελίδα που το αντικείμενο της είναι οι συσκευές ΜΙΟ καθως και τρόποι ξεκλειδώματος των συσκευών αυτών είναι η παρακάτω :
http://mio.digiwalker.googlepages.com
Ο φακελος των Windows με ολα τα περιεχομενα του
http://rapidshare.com/files/28713132/c220_windows.rar.html
Για την δεοντολογία και αποφυγή πιθανών παρεξηγήσεων
οι υπερσύνδεσμοι έχουν βρεθεί και αντιγράφηκαν , από διάφορα Ελληνικά και Ξένα Forums.
Φιλικά Δημήτρης Vhfu
File nhfu(Δημητρη) s'eyxaristw ek twn prwterwn gia thn amesh apanthsh sou. Se ligo to dwkimasw. Να 'σαι καλα!!!
FOVERO, Polu teleio,petuxe... Xilia Eyxaristw sta paidia mio gps gia to threat, kai vhfu gia thn vohthia!!!!!!!!!!
File nhfu(Δημητρη) s'eyxaristw ek twn prwterwn gia thn amesh apanthsh sou. Se ligo to dwkimasw. Να 'σαι καλα!!!
@ george82
Παρακαλω και καλη επιτυχια με την διαδικασια του ξεκλειδωματος.
FOVERO, Polu teleio,petuxe... Xilia Eyxaristw sta paidia mio gps gia to threat, kai vhfu gia thn vohthia!!!!!!!!!!
Ποια μεθοδο χρησιμοποιησες ;
Ποια μεθοδο χρησιμοποιησες ;
Evala thn methodo me to script pou leei o mio gps sto threat. H deyterh pou les vhfu gia to grigoro unlock vgazei file not foun sto rapid...
Evala thn methodo me to script pou leei o mio gps sto threat. H deyterh pou les vhfu gia to grigoro unlock vgazei file not foun sto rapid...
Ετοιμος ο νεος υπερσυνδεσμος και λειτουργει.
Tο ανεβασα στο Filefactory
thanasis105
04-01-08, 11:36
γεια σας παιδια και παλί,καταφερα να ξεκλειδωσω το c220 και μπηκα στα ce το προβλημα μου τωρα ειναι κατα ποσο μπορουμε να εγκαταστησουμε αλλα προγραμματα και παιχνιδια περα απο αυτα που ειχε μεσα το script. προσπαθησα να βρω apps για wince αλλα καμια δεν επαιξε (ή ηταν *.cab και δεν μπορουσε να τισ ανοιξει το Mio ή αν ηταν *.exe εβγαζε : this is not a wince application) εχει βρει κανεισ τιποτα σχετικά με το θεμα?
Υ.Γ. ακομα προσπάθησα για τα *.cab να τα ανοιξω με το WCELoad.exe αλλα και αυτο εβγαζε το μυνημα : this is not a wince application
ευχαριστρ
γεια σας παιδια και παλί,καταφερα να ξεκλειδωσω το c220 και μπηκα στα ce το προβλημα μου τωρα ειναι κατα ποσο μπορουμε να εγκαταστησουμε αλλα προγραμματα και παιχνιδια περα απο αυτα που ειχε μεσα το script. προσπαθησα να βρω apps για wince αλλα καμια δεν επαιξε (ή ηταν *.cab και δεν μπορουσε να τισ ανοιξει το Mio ή αν ηταν *.exe εβγαζε : this is not a wince application) εχει βρει κανεισ τιποτα σχετικά με το θεμα?
Υ.Γ. ακομα προσπάθησα για τα *.cab να τα ανοιξω με το WCELoad.exe αλλα και αυτο εβγαζε το μυνημα : this is not a wince application
ευχαριστρ
Ριξε μια ματια ΕΔΩ (http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=84734&whichpage=19).
Καποιος περιγραφει τροπο με τον οποιο μπορεσε να εγκαταστησει εφαρμογες απο αρχεια Cab στο Mio 220.
Η αναφορα αυτη βρισκεται προς το τελος της σελιδας.
Δημητρης Vhfu
panagioths333
04-01-08, 13:50
file prospa8o na kano ta parapano bhmata alla den to blepei ka8oloy to pc exei vista 64
kai to mio transfer hack den to bleiph einai san na mhn hparxei
exei kapoios kapioa protash
panagioths333
04-01-08, 14:04
file se eyxaristo kai gia to email
file prospa8o na kano ta parapano bhmata alla den to blepei ka8oloy to pc exei vista 64
kai to mio transfer hack den to bleiph einai san na mhn hparxei
exei kapoios kapioa protash
Εαν εχεις το συνοδευτικο CD - DVD της συσκευης κανε εγκατασταση στον υπολογιστη σου τον USB Driver που υπαρχει μεσα σ αυτο.
Καποιοι λενε οτι με τον τροπο αυτο μπορεσαν να δουν την συσκευη τους με το λειτουργικο Win Vista
Κοιτα και στους παρακατω υπερσυνδεσμους :
1] http://mio.digiwalker.googlepages.com/procedures-howto2
Η διαδικασια :
Force Vista to install your old usb drivers from the Mio dvd / cd.
Steps:
1] Open Device Manager (Control Panel - System and Maintenance - System) or right click Computer - Properties - Device Manager.
2] Open Mobile Devices - Windows Powered Pocket PC 2003.
3] Open the driver tab - Select Update driver.
4] Select "Browse my computer for driver software".
5] Select "Let me pick from list of device drivers on my computer".
6] Press "Have Disk".
7] browse to the folder / dvd where your Mio usb drivers are located.
8] Select WCEUSBSH.inf
9] Press next
10] Windows will install your update driver. (Sometimes Windows complains about unsigned drivers, install anyway).
11] Restart your computer.
2] http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=80871&SearchTerms=vista
Kai Go Ayth Th Stigmh Xakaro Ena C230 Kai Eixa To Idio Problhma Alla Tolysa Me Synexeis Connect Disconect
Kai Go Ayth Th Stigmh Xakaro Ena C230 Kai Eixa To Idio Problhma Alla Tolysa Me Synexeis Connect Disconect
Καλησπερα
Μια και ξεκλειδωνεις το C230 ριξε και μια ματια εδω :
http://computerbits.wordpress.com/2007/12/26/how-to-unlock-mio-c230-release-3/#comment-7934
Ειναι αρκετα ενδιαφερον.
Δημητρης Vhfu
Mimh An Deis Sayto To Forum Toy Filoy Moy Toy Amida Ego Toxo Postarei Prin Poly Poly... Kairo.
Mono Mh Toy Peis Oti Bazeis Peiratiko Software Sto Gps,ginesai Exthros Toy....
To Igo Sto London De Syntonize Me Tipota, Doulepsa Dest O Theos...
Mimh An Deis Sayto To Forum Toy Filoy Moy Toy Amida Ego Toxo Postarei Prin Poly Poly... Kairo.
Mono Mh Toy Peis Oti Bazeis Peiratiko Software Sto Gps,ginesai Exthros Toy....
To Igo Sto London De Syntonize Me Tipota, Doulepsa Dest O Theos...
Ποιο μηχανακι εχεις και δεν μπορει να δει το GPS το I-go
Einai Oloklhrh Istoria.to Mio350, Alla Sto Ngi Forum Toxoume Analusei To Fainomeno Diexodika Me Ton Panosha Kai Yparxei Ontos Problhma Sto Logismiko Kato Apo Orismenes Synthikes.
panagioths333
04-01-08, 20:56
δυστηχος μου λεει οτι ο driver που εχει μεσα στο cd δεν ειναι συμβατος με win 64
ευχαριστο παντος που ασχολειθηκες
Panagioth phgaine se ena ligotero veo mondelo pc kai kane th doyleia sou, siga to problhma, bromane ta pc dexia kai aristera.
gia kane mia prospaueia na to xakareis me th methodo toy c230, toxo postarei sayto to forum http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=252042
an doyleyei einai poly super methodos kai de kaneis pano apo lepta.
Symboylh. an me to kalo to xakareis na baleis thn ekdosh dest7 gia pna apo to direct download aytoy toy forum thn ekdosh poy dinei o tolisxlv me to xarth toy philipsakia q4 80/2007. poly kalh me orea pois kai polla speedcams.ekdosh beta bebea alla douleyei poly kala.
thanasis105
05-01-08, 12:28
Αρχική Δημοσίευση από thanasis105
ευχαριστρ
Ριξε μια ματια ΕΔΩ.
Καποιος περιγραφει τροπο με τον οποιο μπορεσε να εγκαταστησει εφαρμογες απο αρχεια Cab στο Mio 220.
Δημητρης Vhfu
thanks for the reply
thanasis105
05-01-08, 12:30
Αρχική Δημοσίευση από thanasis105
ευχαριστω
Ριξε μια ματια ΕΔΩ.
Δημητρης Vhfu
thanks for the reply
panagioths333
05-01-08, 15:12
telika h lish htan ayth ena paloio mhxanima kai ola ok me to dest 7 kai xarti q4 kai to symplhroma gia na exei kai mikra gramata to dest its perfickt
eyxaristo gia thn boh8eia
thanks file to email eine pitgid@yaho.gr
thanks file to email eine pitgid@yaho.gr
sta stelno.
fille pano o golf anebase garmin latest edition xtypato...
g.k varadero
05-01-08, 21:58
αν μπορεις και σε εμενα ευχαριστω georgevaradero@yahoo.gr
panagioths333
06-01-08, 08:01
to xtyphsa na do pos 8a to ry8miso sto htc 3300 kai sto mio 220
panagioths333
06-01-08, 17:40
3ereis an sto mio 220 leitoyrgei to garmin me toys xartes
sto htc 3300
einai ok
Και εγω δεν τα κατάφερα με vista. Προσπάθησε να "δανειστείς" κάποιο pc με xp
sto htc 3300
einai ok
οπως αναφερει και ο uploader,ειναι για pda.
proσωπικα δε εχω pna,αρα δε μπορω να κανω δοκιμες.
στο επομενο που θα μου φερουν για unlocking θα δοκιμασω.
sto htc 3300
einai ok
Οι αναφορες , απο οσο μπορω να ξερω και απο οσa εχω διαβασει, σχετικα με τα ΜΙΟ 220 , 520, 710, για λειτουργια σε συνδυασμο με χαρτες της Garmin δεν ειχαν επιτυχια.
Spartan300
08-01-08, 12:24
ευχαριστουμε πολυ φιλε μου... αν σου είναι εύκολο στείλε : zsimaiof@hotpop.com
ευχαριστουμε πολυ φιλε μου... αν σου είναι εύκολο στείλε : zsimaiof@hotpop.com
stasteila file spartan(oreo nick...orees epoxes)
Spartan300
09-01-08, 13:33
stasteila file spartan(oreo nick...orees epoxes)
σε ευχαριστώ. το hotpop μαλακίζεται. αν μπορείς στείλτο και στο zsimaiof@otenet.gr
ευχαριστώ και sorry για την ταλαιπωρία
δεν μπορω να βρωτα αναφερόμενα προγράμματα(SCRIPT μπορεις να μου το στειλεις fasiaspetros@gmail.com
στειλτε αν ειναι ευκολο στο siman338@hotmail.com
ευχαριστω πολυ παιδια
Για Garmin Nuvi 200 βρήκαμε τίποτα για το ξεκλειδώσουμε? Ευχαριστώ
Για Garmin Nuvi 200 βρήκαμε τίποτα για το ξεκλειδώσουμε? Ευχαριστώ
de th xero th syskeyh afou ego asxoloumai me mio syskeyes.
pareena link mhpos breis kamia akrh
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=35367
στειλτε αν ειναι ευκολο στο deric@ontelecoms.gr
ευχαριστω πολυ
στειλτε αν ειναι ευκολο στο deric@ontelecoms.gr
ευχαριστω πολυ
ok stasteila kyta to mail soy
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα για το guide, νά'σαι καλα.
_;6897002']Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα για το guide, νά'σαι καλα.
nasai kala giorgare.
prosexe.
bale to dest7 ekdosh 588 gia pna toy tolixlv.sth synexeia bale ton xarth ellados q4 80 toy philipsakia ola apo direct download.
tha me thimithis...
kala taxidia
http://johnkokkinos@yahoo.grΜήπως υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσουμε το Mio c320
Hard reset. pos ginete se mio c220
Hard reset. pos ginete se mio c220
sorry gia thn kathisterhsh alla eixa kapio problhma.
hard reset paratetameno pathma toy pliktrou on-off(portokali button)
to ekana alla tipota kai olo auto egine meta apo prospathia na toxseklidoso kai twra den tovlepi oute to pc
http://johnkokkinos@yahoo.grΜήπως υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσουμε το Mio c320
kyta ayto kanei kai gia c320
http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=249643
Spartan300
29-01-08, 18:04
παιδιά αγόρασα το MLS 4400BT. έχω βρει τους χάρτες του destinator για την υπόλοιπη ευρ'ωπη. αν τους ρίξω απλά μέσα στην κάρτα μνήμης θα τους δει? αν όχι τι άλλο πρέπει να κάνω?
γενικά αυτη η συσσκευή είανι κλειδωμένη?
ευχαριστώ πολυ
παιδιά αγόρασα το MLS 4400BT. έχω βρει τους χάρτες του destinator για την υπόλοιπη ευρ'ωπη. αν τους ρίξω απλά μέσα στην κάρτα μνήμης θα τους δει? αν όχι τι άλλο πρέπει να κάνω?
γενικά αυτη η συσσκευή είανι κλειδωμένη?
ευχαριστώ πολυ
poy na xeroume re file an einai ? otan to anabeis blepeis ti arxeia exei h flash memorykai h storage card?an nai ola ok einai unlock kai exeis eykolo ergo
file shmera to xeklidosa epityxos. molis balis to patsaki bgazeis bazeis thn sd kai klikaris th grammh kato xamhla kato apo th gkriza. ego apomononontas 3 arxeia petyxa meta apo hard reset na mh theli thn sd giaek neoy unlock
pos kanou antigfafi sto mio c220 meto transfer sto simio antigrafi apo miomap -miomap
mio gps eimai poli konta na toxseklidoso help
pos kanou antigfafi sto mio c220 meto transfer sto simio antigrafi apo miomap -miomap
ti thelis na peis? grapsto kathara
mio gps eimai poli konta na toxseklidoso help
SOY DINO MIA methodo poy xrhsimopoihsa prosfata.
kano oles tis energeies poy perigrafei ayto to link
http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=252042&highlight=UNLOCK+C230
olh yh diadikasia ginetai meso toy transfer poy exeis.
siga siga xtizeis arxika ta arxeia poy einai ypeythina gia to unlock kai sth synexeia xtizeis ta arxeia toy dest7.
mporeis bebea to dest na to balis kateythian se mia sd kai na to trexeis apo ki afou exeis teliosei me to unlock.
mh xenxnas pote oti to transfer metaferei ARXEIA oxi fakelous.
ego ta fortosa ola sth flash giati theoro oti einai pio stathero to systhma.
ta arxeia tha ta metafereis stous fakelous poy dhmiourgeis me copy paste
ayta pros to paron.
nasostrikas
09-02-08, 11:21
Ξεκλείδωμα του Mio C220
• Εκεί δημιουργείς τον φάκελο script (γιατί το πρόγραμμα δεν αντιγράφει φακέλους, μόνο αρχεία) και αντιγράφεις μέσα του τα περιεχόμενα του φακέλου script.
• Πηγαίνεις στον φάκελο My Flash Disk->Miomap, όπου βρίσκεις άλλον έναν φάκελο MioMap, τον οποίο μετονομάζεις σε MioMap2.
• Δημιουργείς έναν φάκελο MioMap και αντιγράφεις σε αυτόν τα περιεχόμενα του MioMap.
My Flash Disk -> Script
• Πηγαίνεις στον φάκελο MioMap > MioMap και τρέχεις το Autopatcher.exe (αυτό το κάνεις μόνο μια φορά εκτός και αν κάνεις hard reset)
• Είσαι έτοιμος για να τρέξεις το Destinator που θα βρίσκεις μέσω του Windows Explorer εκτός και αν φτιάξεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Σημείωση: Αν το Mio C250 Transfer Hack δεν σου επιτρέπει την μετονομασία του εσωτερικού φακέλου MioMap (MioMap > MioMap) θα μετονομάσεις τον ανώτερό του (π.χ. σε MioMap3) και θα κάνεις επανεκκίνηση. Όταν σου βγάλει το μήνυμα σφάλματος θα προσπαθήσεις πάλι, όμως μην ξεχάσεις να αλλάξεις το όνομα του ανώτερου φακέλου πάλι σε MioMap (βλ. παραπάνω διάταξη)
Καλή επιτυχία!
Όποιος δεν μπορεί να βρει τα αναφερόμενα προγράμματα(SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ας μου στείλει PM με το e-mail του, γιατί δεν μπορώ να τα επισυνάψω εδώ λόγω μεγέθους .
Η διαικασια αυτη εχει ποσταριστει σε ξενα forums και εχει διαμορφωθει απο τον χρηστη kanenas-allos sto forum my phone.
Toys ευχαριστουμε.
file to ekana kai mou kollise mallon.exei minei se perivallon explorer.
mipos mporo na tou kano format.tora den douleuei katholou
MH PSARONEIS...
kane hard reset paratetameno to portokali koumpi
xrhsimopoihse th methodo pou dino pio pano ...me to xthsimo..
ankolhseis tha sou doso kinhto na me pareis na sou po.
basika hremia tha xeklidosei
nasostrikas
10-02-08, 10:22
MH PSARONEIS...
kane hard reset paratetameno to portokali koumpi
xrhsimopoihse th methodo pou dino pio pano ...me to xthsimo..
ankolhseis tha sou doso kinhto na me pareis na sou po.
basika hremia tha xeklidosei
dose sto mail mou kinito re file giati exo pathi xontri plaka
file mou to email rapfield@yahoo.gr perimeno kai euxaristo poli
file mou to email rapfield@yahoo.gr perimeno kai euxaristo poli
FILE MOY YPOTHETO OTI THELIS TA ARXEIA..
eimai se apostolh tha gyriso to sabbato opote tha ta exeis
syggnomh gia thn kathisterhsh alla de exo to laptop mazi mou
iraklis-patra
13-02-08, 13:08
Re paidia exw kseklidwsei to rimadi to mio c220 ala exw kataferei na vgalw mia suntomeusi stin epifaneia ergasias mporei kapios na voithisei??
iraklis-patra
13-02-08, 13:08
Re paidia exw kseklidwsei to rimadi to mio c220 ala DEN exw kataferei na vgalw mia suntomeusi stin epifaneia ergasias mporei kapios na voithisei??
panagioths333
15-02-08, 16:42
file mhpos mporeis na boh8eishs gia to mio 620t
gia 3ekleidoma
to email moy einai: freelife@mycosmos.gr
ean einai eykolo steile moy to kai se mena,gia τα αναφερόμενα προγράμματα(SCRIPT,TRANSFER MIO C250)
eyxaristw poly!!!!!!!
to email moy einai: freelife@mycosmos.gr
ean einai eykolo steile moy to kai se mena,gia τα αναφερόμενα προγράμματα(SCRIPT,TRANSFER MIO C250)
eyxaristw poly!!!!!!!
stastila kyta to mail sou
Re paidia exw kseklidwsei to rimadi to mio c220 ala DEN exw kataferei na vgalw mia suntomeusi stin epifaneia ergasias mporei kapios na voithisei??
Oλα τα αρχεία που εμφανίζονται στο νέο μενού(μετα τo unlock),αποθηκεύονται στο my flash disk\script.Πρέπει λοιπόν να μπεις σε αυτό το φάκελο και να βρεις τα αρχεία button(π.χ. 04,05κτλ).ini και στη συνέχεια να το επεξεργαστείς στην συσκευή σου,ώστε να βάλεις το μονοπάτι του destinator.Αντέγραψε και το αρχείο sysinfosettings.ini.Aυτό το αρχείο δίνει στο μενού την δυνατότητα να καταλαβει ποια εικονιδια θελεις να εμφανιστούν.Το button.ini θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
X =110
Y =21
Width = 45
Border = 0
BackgroundColor = 000000
BackgroundBitmap = \my flash disk\Script\back.bmp
BitmapOffsetX = x
BitmapOffsetY = y
Refresh = 0
Distance = 0
ICONXPBUTTON
Command = \Storage Card\Destinatorapps\Destinator\Destinator.exe
SizeNormal = 45
SizePushed = 45
ScaleAlpha = 100
IconNormal = \my flash disk\Script\destinator.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = \my flash disk\Script\destinator.ico
Mipos mporei kapoios na to steilei kai se emena vre paidia?
To mail mou einai lazaros6@hotmail.com
Πολύ καλή δουλειά φίλε mio gpsΑν μπορουσες να μου στείλεις τα αρχεία για το mio c220. pavlos74@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ
oti 8elete apo edw http://greekzlive.com/forum/showthread.php?t=313440
Καλημέρα σε όλους. Μια βοήθεια και εγώ θέλω απο όλα τα παιδιά που ασχολούνται εδώ για ένα καλύτερο και ελεύθερο Μιο 220 ...
Έβαλα το Igo (αφού έσπασα το μηχανάκι με το ("c220r31-multiple-desktop-iphone" -είναι πολύ καλό) στην καρτούλα αλλά δεν μου βλέπει χάρτες (τους έχω βάλει στο φάκελο maps του Igo και δοκίμασα και στο φάκελο maps στην καρτούλα). Πως μπορεί να διορθωθεί και να βλέπει τους χάρτες από τη θέση της κάρτας? ποιό αρχείο να πειράξω? Δε θέλω να βάλω το Igo στη My Flash Miomap .... (γιατί είναι παλούκι να φιάχνεις ένα-ένα τους φακέλους ....) (από εκεί τον βλέπει ....)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Μήπως βρίσκεται σε κανένα το Destinator.ico (64x64) για να το βάλω στην επιφάνεια του Mio μου?
Ευχαριστώ ....
Μήπως βρίσκεται σε κανένα το Destinator.ico (64x64) για να το βάλω στην επιφάνεια του Mio μου?
Ευχαριστώ ....
AN AKOLOYTHJISEIS OPOS TA GRAFEI O GOLF5 STO POST DE THAXEIS KANENA PROB LHMA.
GIA NA MH KOYRAZESAI FTIAXTO SE MIA SD SE ALLO MHXANHMA H STO LAPTOP AN EXEI SXETIKH YPODOXH KAI TREXTO
MHPOS DE EXEIS BALI PATHCH?
EXEIS FORTOSEI TO BASEMAP?
PEXTO LIGO KAI THA DEIS...
MILAO PANTA GIA TO IGO8
AN AKOLOYTHJISEIS OPOS TA GRAFEI O GOLF5 STO POST DE THAXEIS KANENA PROB LHMA.
GIA NA MH KOYRAZESAI FTIAXTO SE MIA SD SE ALLO MHXANHMA H STO LAPTOP AN EXEI SXETIKH YPODOXH KAI TREXTO
MHPOS DE EXEIS BALI PATHCH?
EXEIS FORTOSEI TO BASEMAP?
PEXTO LIGO KAI THA DEIS...
MILAO PANTA GIA TO IGO8
kat' arxin efxaristo gia tin amesi apantisi ....
oxi filarako gia to igo 2006 milao....
episis to ico tou destinator iparxei sta icons alla einnai 32x32 kai to bgazei mikri eikonaki (pio mikro apo ta alla ...)
kati lathos kaneis..
gia parto apo edo kai exei odhgies gia klidoma doryforou...
http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=259627
Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται στο τόπικ Γενική συζήτηση και πρότειναν αυτό: http://mioheaven.mywebcommunity.org/. Ενώ έτρεχα το Transfer Mio C250 και ήμουν στη διαδικασία μεταφοράς αρχείων (είχα προλάβει να αντικαταστήσω μόνο το licensce.db) έγινε στιγμιαία διακοπή ρεύματος. Το Mio έκανε hard reset και από τότε με το που πάει να φορτώσει εμφανίζει το μήνυμα "fatal error occured,restarting" και ξανα bootάρει. Έτσι δεν μπορεί να συνδεθεί με το Transfer Mio για να διορθώσω τα πράγματα, ούτε και να προχωρήσω σε επανεγκατάσταση από το CD γιατί δεν εντοπίζει συνδεδεμένη συσκευή. Αν το στείλω για service θα δουν ότι έχω επέμβει στο flash disk. Υπάρχει ελπίδα;;;;;;;
δεν μπορω να κατεβασω απο το Rabidshare, den eimai user,
υπαρχει δυνατοτητα να μοθ τα στειλεται στο mail gtsatsaros@hotmail
θα με τρελανει εχω την v3.3 me 2006.10 και κοντευω να αυτοκτονησω
please help thanks
QUOTE=mio gps;6081262]Ξεκλείδωμα του Mio C220
My Flash Disk -> Script
Καλή επιτυχία!
Όποιος δεν μπορεί να βρει τα αναφερόμενα προγράμματα(SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ας μου στείλει PM με το e-mail του, γιατί δεν μπορώ να τα επισυνάψω εδώ λόγω μεγέθους .
Η διαικασια αυτη εχει ποσταριστει σε ξενα forums και εχει διαμορφωθει απο τον χρηστη kanenas-allos sto forum my phone.
Toys ευχαριστουμε.[/QUOTE]
Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται στο τόπικ Γενική συζήτηση και πρότειναν αυτό: http://mioheaven.mywebcommunity.org/. Ενώ έτρεχα το Transfer Mio C250 και ήμουν στη διαδικασία μεταφοράς αρχείων (είχα προλάβει να αντικαταστήσω μόνο το licensce.db) έγινε στιγμιαία διακοπή ρεύματος. Το Mio έκανε hard reset και από τότε με το που πάει να φορτώσει εμφανίζει το μήνυμα "fatal error occured,restarting" και ξανα bootάρει. Έτσι δεν μπορεί να συνδεθεί με το Transfer Mio για να διορθώσω τα πράγματα, ούτε και να προχωρήσω σε επανεγκατάσταση από το CD γιατί δεν εντοπίζει συνδεδεμένη συσκευή. Αν το στείλω για service θα δουν ότι έχω επέμβει στο flash disk. Υπάρχει ελπίδα;;;;;;;
DYSKOLO XRHSTO.
TO PSAXNO...
Xrhsto Exei Xathi Kata Th Ptosh Tashs Kapoio Arxeio Zotiko Gia To Systhma.
De Mpooreis Na Kaneis Tipota Afou De To Blepei.
Antiprosopia Kai Pestous Oti Moy Synebei Apo Th Diakoph Exalou Tipota De Prolabes Na Peraseis Mesa Enoo To Script.
re paidia heeeellllppp
mipos mporeite na mou steilete sto mail gtsatsaros@hotmail.com
ta arxeia gia na spaso to c220, den antexo allo.
thelo na balo ton neo xarti 2007.10 i ton dest.
eyxaristo poly paidia
re paidia heeeellllppp
mipos mporeite na mou steilete sto mail gtsatsaros@hotmail.com
ta arxeia gia na spaso to c220, den antexo allo.
thelo na balo ton neo xarti 2007.10 i ton dest.
eyxaristo poly paidia
Καλησπερα φιλε Geokate
Για πες μου τι αρχεια εχεις ,εαν εχεις καποια και ποια ακριβως θελεις.
ΕΔΩ (http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=255720&page=3)
σελιδα 3 καταχωρηση 67 υπαρχουν τα αρχεια και απο οτι ειδα οι υπερσυνδεσμοι ειναι ενεργοι.
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
Bloodiator
29-03-08, 18:48
Μου φέρανε το c230, το ξεκλείδωσα απλά πετώντας κάτι αρχεία στην SD και το bootαρα και δουλεύει κομπλέ με όλες τις μαγκιές..
Τώρα αυτό που χρειάζομαι είναι ο Ελληνικός χάρτης, γιατί μου το φέρανε από Αμέρικα.. έβαλα να ακούγεται στα Ελληνικά αλλά δεν έχω χάρτη.. Θα παίξει τπτ γιατί έχω γυρίσει όλα τα forum και δεν βρήσκω πολλές πληροφορίες..!
Μου φέρανε το c230, το ξεκλείδωσα απλά πετώντας κάτι αρχεία στην SD και το bootαρα και δουλεύει κομπλέ με όλες τις μαγκιές..
Τώρα αυτό που χρειάζομαι είναι ο Ελληνικός χάρτης, γιατί μου το φέρανε από Αμέρικα.. έβαλα να ακούγεται στα Ελληνικά αλλά δεν έχω χάρτη.. Θα παίξει τπτ γιατί έχω γυρίσει όλα τα forum και δεν βρήσκω πολλές πληροφορίες..!
sou stelno odhgies se pm....
Καλησπερα φιλε Geokate
Για πες μου τι αρχεια εχεις ,εαν εχεις καποια και ποια ακριβως θελεις.
ΕΔΩ (http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=255720&page=3)
σελιδα 3 καταχωρηση 67 υπαρχουν τα αρχεια και απο οτι ειδα οι υπερσυνδεσμοι ειναι ενεργοι.
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
exo to mio c220 me v3.3 sep 5 2007 kai map ellada 2006.10.v4
ithela na balo ton teleyteo xarth tis elladas kai ton destinator ton teleyteo an ginetai,
alla den exo idea, an mporeis sthle tipota sto mail g.tsatsaros@yahoo.gr giati to hotmail den mou katebazei ta attach
Eyxaristo file Vhfu
exo to mio c220 me v3.3 sep 5 2007 kai map ellada 2006.10.v4
ithela na balo ton teleyteo xarth tis elladas kai ton destinator ton teleyteo an ginetai,
alla den exo idea, an mporeis sthle tipota sto mail g.tsatsaros@yahoo.gr giati to hotmail den mou katebazei ta attach
Eyxaristo file Vhfu
=========================================================
Φιλε geokate
Πρεπει να κανεις δυο διαφορετικες ενεργειες
1. Ξεκλειδωμα συσκευης για να εχεις destinator
2. Ξεκλειδωμα και παρακαμψη των προστασιων που εχει το προγραμμα για χρηση αλλων χαρτων απο την ΜΙΟ
Για το πρωτο πηγαινε στην σελιδα που σου εδωσα παραπανω σε αυτο το θεμα οπου υπαρχουν τα αρχεια για το ξελειδωμα της συσκευης και κατεβασε τα.
Για το δευτερο πηγαινε ΕΔΩ (http://mioheaven.mywebcommunity.org/) και κατεβασε τα αρχεια που χρειαζονται για το ξεκλειδωμα των χαρτων
Οταν ξεκλειδωσεις την συσκευη βρες την εκδοση του destinator για SD που υπαρχει στο Φορουμ αυτο και εισαι ενταξει.
Εαν θελησεις κατι αλλο στην διαθεση σου
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
Φιλε Vhfu
σαν κατι να εκανα αλλα μου κολαει. το script arxeio den to brika poythena, mipos to xreiazome kai na nai pou tha to bro.
eyxaristo gia tin boitheia
=========================================================
Φιλε geokate
Πρεπει να κανεις δυο διαφορετικες ενεργειες
1. Ξεκλειδωμα συσκευης για να εχεις destinator
2. Ξεκλειδωμα και παρακαμψη των προστασιων που εχει το προγραμμα για χρηση αλλων χαρτων απο την ΜΙΟ
Για το πρωτο πηγαινε στην σελιδα που σου εδωσα παραπανω σε αυτο το θεμα οπου υπαρχουν τα αρχεια για το ξελειδωμα της συσκευης και κατεβασε τα.
Για το δευτερο πηγαινε ΕΔΩ (http://mioheaven.mywebcommunity.org/) και κατεβασε τα αρχεια που χρειαζονται για το ξεκλειδωμα των χαρτων
Οταν ξεκλειδωσεις την συσκευη βρες την εκδοση του destinator για SD που υπαρχει στο Φορουμ αυτο και εισαι ενταξει.
Εαν θελησεις κατι αλλο στην διαθεση σου
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
Φιλε Vhfu
σαν κατι να εκανα αλλα μου κολαει. το script arxeio den to brika poythena, mipos to xreiazome kai na nai pou tha to bro.
Φιλε Vhfu
geokate γεια
Πες μου εαν τα κατεφερες τελικα.
Εαν ναι , το εκανες οπως λεει o MioGps.
Εαν οχι κατεβασε το αρχειο αυτο MioC220-SY2 (http://rapidshare.com/files/104020600/MioC220-SY2.rar.html)
Οταν το κατεβασεις κανε τα παρακατω
1. Αποσυμπιεσε το mioc220-SY2.rarστην SD καρτα.
2. Κανε Hard reset στην συσκευη σου.
3. Βαλε στην υποδοχη την καρτα SD.
Θα δεις στην οθονη ενα τετραγωνακι που θα γραφει κατι.
Πατησε OK και εισαι ενταξει.
Το Script που θελεις ,εαν χρησιμοποιησεις τον τροπο που λεει ο MioGps, ειναι
ΑΥΤΟ (http://rs9.rapidshare.com/files/24091620/Script_3.24r.rar)
Δημητρης Vhfu
Dhmhtrh Tsekarismenh H Methodos?
An Nai Lyneis Ta Xeria Se Pollous Xrhstes Giati Einai Poly Aplh Kai Den Exeis Anagkh To Miotransfer
Dhmhtrh Tsekarismenh H Methodos?
An Nai Lyneis Ta Xeria Se Pollous Xrhstes Giati Einai Poly Aplh Kai Den Exeis Anagkh To Miotransfer
Καλησπερα
Με τον τροπο αυτο ειχα ξεκλειδωσει δυο συσκευες φιλων και επειδη μου αρεσε η απλοτητα του γιαυτο και τον προτεινω απο καιρο .Ολα πηγαν κανονικα.
Καλησπερα
Με τον τροπο αυτο ειχα ξεκλειδωσει δυο συσκευες φιλων και επειδη μου αρεσε η απλοτητα του γιαυτο και τον προτεινω απο καιρο .Ολα πηγαν κανονικα.
re paidia dokimasa kai toys dyo tropous ok doylepsan kai kseklidose.
tora thelo na balo to destinator, ebala to 7 kai ton xarti alla den poly doyleyei den briskei kamia odo oyte doryforo alla ntala, to miomap den briskei doruforous, genika exo kata mperdeuti tha ta dokimaso ola kai oti doylepsei.exete kati na mou protinete
re paidia dokimasa kai toys dyo tropous ok doylepsan kai kseklidose.
tora thelo na balo to destinator, ebala to 7 kai ton xarti alla den poly doyleyei den briskei kamia odo oyte doryforo alla ntala, to miomap den briskei doruforous, genika exo kata mperdeuti tha ta dokimaso ola kai oti doylepsei.exete kati na mou protinete
Η συσκευη σου εχει port=2 και baudrate=4800
Κανε τα παρακατω και πιστευω να δει το GPS
ΑΛΛΑΓΗ PORT ΚΑΙ BAUDRATE ΣΤΟ DESTINATOR
Ανοίγουμε το αρχείο Destinator.ini που είναι μέσα στον φάκελο Destinator και βάζουμε τις παραπάνω τιμές
. [General]
SCREEN_ORIENTATION=1
MAP_NAME=GreeceU
NAV_MODE=2
UNIT_MODE=0
BRIGHT_MODE=34746881
AUTO_ZOOM_MODE=1
HEADING_UP_NORTH=1
ROUTE_OPTION=0
AVOID_U_TURN=1
SCALE=102
X_DEG=23.7652448836
Y_DEG=37.9939290355
PORT=2
BAUD_RATE=4800
PROTOCOL=2
USE_TOLL_ROADS=0
PROMPT_YAOTSL=0
PROMPT_RECALC=0
PROMPT_LOWSIGNAL=1
Prompt_NOGPS=0
PROMPT_STARTNAVIGATION=1
VISUAL_NOTIFICATION=2
LARGE_OR_SMALL_MAP_FONT=0
MAP_FONT_MULTIPLIER=100
MAP_FONT_DIVIDER=100
TMC_=0
TMC_AUTO_SEARCH=1
TMC_FREQUENCY=0.
TMC_PORT=1
TMC_BAUD=4800
TMC_PROVIDER=0
TMC_DATA=0
TMC_TRAFFIC_ALERT=1
TMC_ACCIDENTS_ALERT=1
TMC_CONSTRUCTIONS_ALERT=0
TMC_WEATHER_ALERT=0
TMC_INFO_ALERT=0
TMC_AUTO_AVOIDANCE=1
TMC_EFFECTIVE_RADIUS=200
USER_ABOUT_SHUTDOWN=1
PI_STATE=0
TEXT_TO_SPEECH=0
LIGHTS_ENABLED=1
MUTE=0
[EULA]
NGI=1
ΑΛΛΑΓΗ PORT ΚΑΙ BAUDRATE ΣΤΟ MIOMAP
Ανοίγουμε το αρχείο sys.txt και βάζουμε τις παραπάνω τιμές.
[interface]
landscape=1
show_zoombar=1
show_timezoneslider=1
reset_os_timezone=1
gxoff=1
skin="igo_se1"
[gps]
port=2
baud=4800
protocol=nmea
Ελπίζω να βοήθησα
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
mimh
gnorizeis an exei bgei ekdosh toy ozi explorer gia pna? opou kai napsaxa olo gia ppc kai pc brisko...
na rothso kati akoma 1)to c220_windows to kano kati?
2)otan egkatesthsa to MioC220-SY2 doyleyei ok, alla... sto sorcut toy mio moy anigi thn mamisia v3,3 me ton kolo xarth 2006, ego antikatestisa ayti me mia poy katebasa MioMap_v_3.3, ok thn anikse kai eida kai ton xarti alla psilo kolouse eos poy kolise entelos. ok kanena problhma me to dvd ebala thn mamisia tha to kano pali. ekana kati lathos?
episis to miomap den ebriske doriforo.
to destinator 7 brike doryforous alla den ebriske odous episeis an kserete kapoio setting gia thn analush toy.
To mio to pira giati epsaxna na nikiaso spiti, poly kalo, alla o xarths mesa palios kai den ta ebriske ola me apotelesma na kano kyklous.
Tora gemisa elpida me esas oti mporei na doylepsei pio eyelikta, souper kai porothika.To kako sthn oli istoria einai oti stamatisa na psaxno spiti kai meta tin douleia kano ton hacker.
sas eyxaristo parapoly gia thn bohtheia sas ala an den bro grigora mia lisi tha koimame ston dromo.
eyxaristo kai pali
kanenas_allos
02-04-08, 09:00
sas eyxaristo parapoly gia thn bohtheia sas ala an den bro grigora mia lisi tha koimame ston dromo.
Φίλε geokate μην απελπίζεσαι!
Κάποιο φεγγάρι που είχα το Mio C220 ασχολήθηκα λίγο και έβαλα μια τάξη στο χάος των οδηγιών. Τώρα που ξαναέπεσε στα χέρια μου για να ενημερώσω τους χάρτες του MioMap για μια φίλη, ανακάλυψα νέους τρόπους και επιφάνειες εργασίας.
Οπότε, πες μου αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις μήπως και μπορώ να σε βοηθήσω.
kanenas_allos
02-04-08, 09:43
Με πολλή αγάπη σε όλους:
Ξεκλείδωμα του Mio C220 (οδηγίες μου με 2 διαφορετικούς τρόπους):
http://rapidshare.com/files/104232165/MioC220.zip
Destinator 6.1 (για PNA συσκευές):
http://rapidshare.com/files/80974028/dest.rar.html
Τελευταίοι Χάρτες Ελλάδας:
http://rapidshare.com/files/98749625/2008.Q1.97.EL.rar.html
Destinator 7.0.0.588 (για PNA συσκευές):
http://rapidshare.com/files/78168253/Dest7pna.rar
Εννοείται ότι οι σύνδεσμοι για τα destinator είναι οι ίδιοι που βρίσκονται και αλλού στο φόρουμ, απλώς εδώ είναι συγκεντρωμένοι, για διευκόλυνσή σας.
mimh
gnorizeis an exei bgei ekdosh toy ozi explorer gia pna? opou kai napsaxa olo gia ppc kai pc brisko...
Για ΡΝΑ δεν νομιζω να υπαρχει.
Κοιτα εδω
http://www.oziexplorer3.com/ozice/oziexplorerce1.html
Αναφορες οτι το εχουν περασει σε 310 - 510 - 710 - 520 υπαρχουν
Κοιτα εδω
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=72810
http://mio.digiwalker.googlepages.com/wince_progs
http://www.mioskins.net/forum/viewtopic.php?p=68693
http://www.box.net/shared/7ilxxo6g48
mimh apla... eimai ypoxreomenos.
se eyxaristo
mimh apla... eimai ypoxreomenos.
se eyxaristo
Παρακαλω
Καμμια υποχρεωση φιλε μου
Εαν σε ενδιαφερουν χαρτες Ελλαδας ΕΔΩ (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=34049&hilit=oziexplorer)
Γενικα για το προγραμμα και διαφοροι χαρτες ΕΔΩ (http://forum.ppcwarez.org/search.php?keywords=oziexplorer&fid%5B%5D=0&sc=1&sr=topics&sf=titleonly)
Καλο σου απογευμα
dimitra_21
02-04-08, 13:45
thanks!!!
Φίλε geokate μην απελπίζεσαι!
Κάποιο φεγγάρι που είχα το Mio C220 ασχολήθηκα λίγο και έβαλα μια τάξη στο χάος των οδηγιών. Τώρα που ξαναέπεσε στα χέρια μου για να ενημερώσω τους χάρτες του MioMap για μια φίλη, ανακάλυψα νέους τρόπους και επιφάνειες εργασίας.
Οπότε, πες μου αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις μήπως και μπορώ να σε βοηθήσω.
loipon to kseklidosa me ton eykolo tropo kai doyleyei.
to destinator 7 doyleyei apsoga.
to miomap v3.3 omos me exei skasei, pernao to miomap_v_3.3 arxeiaki
kai to anoigei parapoly arga kai genika sernete, sto telos kolaei, den briskei to keyboard, den briskei doryforo kai sto sys.txt
brisko ta exeis :
[debug]
smart_2d=1
slowsim=1
loop_sim=1
[interface]
mio=1
[speedcam]
usemio=-12,90,37,27
epeishs hthela thn gnomi sou gia to destinator 6.1, einai pio praktiko apo to 7?, sto epta to plhktrologio einai kapos mikro kai prepei na alazeis kefalaia mikra, akoma to 7 moy ebgale minima oti den eixe arketi mnimi kai kolhse (exo sd 1gb apli), exei kapio problhma?
exaristo gia thn ypomoni kai thn politimi boitheia re paidia.
kanenas_allos
03-04-08, 07:56
epeishs hthela thn gnomi sou gia to destinator 6.1, einai pio praktiko apo to 7?, sto epta to plhktrologio einai kapos mikro kai prepei na alazeis kefalaia mikra, akoma to 7 moy ebgale minima oti den eixe arketi mnimi kai kolhse (exo sd 1gb apli), exei kapio problhma?
exaristo gia thn ypomoni kai thn politimi boitheia re paidia.
Δεν είμαι σίγουρος για το πρόβλημα της μνήμης. Μήπως θέλει γρηγορότερη SD (π.χ. 150x);
Εγώ που δούλεψα το 7 για αρκετή ωρίτσα (τοποθετημένο στην εσωτερική flash του Mio) δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο.
Τώρα το αν η μια έκδοση είναι πρακτικότερη της άλλης, είναι θέμα γούστου. Αν πάντως εξακολουθούν τα προβλήματα μπορείς και εσύ να τοποθετήσεις το destinator στην εσωτερική flash με τον χάρτη της Ελλάδας (χωράει άνετα) και αν θέλεις και άλλους χάρτες να τους βάλεις στην SD.
Περιμένω αποτελέσματα...
Δεν είμαι σίγουρος για το πρόβλημα της μνήμης. Μήπως θέλει γρηγορότερη SD (π.χ. 150x);
Εγώ που δούλεψα το 7 για αρκετή ωρίτσα (τοποθετημένο στην εσωτερική flash του Mio) δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο.
Τώρα το αν η μια έκδοση είναι πρακτικότερη της άλλης, είναι θέμα γούστου. Αν πάντως εξακολουθούν τα προβλήματα μπορείς και εσύ να τοποθετήσεις το destinator στην εσωτερική flash με τον χάρτη της Ελλάδας (χωράει άνετα) και αν θέλεις και άλλους χάρτες να τους βάλεις στην SD.
Περιμένω αποτελέσματα...
1)ebala to 6,1 mou fenete arketa oraio mono poy to keyboard den exei ta mikra, an mporeis steile mou to keyboard pou exeis sto g.tsatsaros@yahoo.gr
2)TO DESTINATOR 7 DOULEYI
3)TO MIOMAP V3.3 ME TOUS KAINOYRIOYS XARTES DEN THN PALEUEI SERNETE, mipos an egkathistouse ta c220_windows pou mou esteiles? episis den brika se pio arxei na alakso to port kai to baud sto sys.txt den exei aytes tis rythmiseis.
mipos den katebasa sosto link;
eyxaristo
Κατ' αρχάς 1000 ευχαριστώ σε όσους έχουν φροντίσει να ξεκλειδώσουμε το C220.
Έχω κάνει και εγώ όλα τα βήματα που περιγράφονται και ενώ έχω κατεβάσει το Destinator 6.1 και το Destinator 7 (και τα 2 από τα links που βρήκα σε παραπάνω posts), έχω το εξής κουφό. Αντιγράφοντας το D6 στην SD μου, δεν μπορώ να βρώ το executable αρχείο !!! Στο D7 όλα καλά, αλλά επειδή προτιμώ το D6 (έ, βίτσια είναι αυτά :rofl:) θέλω να χρησιμοποιώ αυτό.
Χάνω κάτι ;;;;;
Σας ευχαριστώ και πάλι για όλες τις πληροφορίες !
:bow: :bow: :bow:
@ Geokate
Φιλε Geokate
Δεν ξερω εαν εχεις ξεκλειδωσει εκτος απο την συσκευη και τα λογισμικο για να βαζεις αλλους χαρτες.
Εαν δεν το εχεις κανει ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/104906735/Geokate.zip.html) ειναι κατι που θα σε βοηθησει για το λογισμικο.
Επισης κοιτα και ΕΔΩ (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=34900&sid=8e0cbf8a90b0873b19c0a5c060db99d2&start=0)
Στο sys.txt που εχεις προσθεσε τα παρακατω για να δει το Gps
[gps]
port=2
baud=4800
protocol=nmea
@ nestoran
Στην εκδοση που εχεις κατεβασει το εκτελεσιμο αρχειο εχει την ονομασια
MobileNavigatorMain.exe
και ειναι στην διαδρομη X-road \ Navigator
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
MobileNavigatorMain.exe
και ειναι στην διαδρομη X-road Navigator
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
Δημήτρη καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Δυστυχώς, κάνωντας 'double-click΄πάνω στο αρχείο αυτό δεν γίνεται τίποτα :no:
Για να σε βοηθήσω λίγο ακόμα, το εν λόγω αρχείο έχει μέγεθος 11.776, και η ημερομηνία του είναι 07.03.2007 11:08:44.
Μήπως δεν έχει κατέβει σωστά; :crazy:
Ευχαριστώ,
giannos100
05-04-08, 15:11
To diko mou einai giannos100@yahoo.gr
Eyxaristo polly
@ Geokate
Φιλε Geokate
Δεν ξερω εαν εχεις ξεκλειδωσει εκτος απο την συσκευη και τα λογισμικο για να βαζεις αλλους χαρτες.
Εαν δεν το εχεις κανει ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/104906735/Geokate.zip.html) ειναι κατι που θα σε βοηθησει για το λογισμικο.
Επισης κοιτα και ΕΔΩ (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=34900&sid=8e0cbf8a90b0873b19c0a5c060db99d2&start=0)
Στο sys.txt που εχεις προσθεσε τα παρακατω για να δει το Gps
[gps]
port=2
baud=4800
protocol=nmea
@ nestoran
MobileNavigatorMain.exe
και ειναι στην διαδρομη X-road Navigator
Φιλικα
Δημητρης Vhfu
file mou ola kala
ola douleyoyn roloi exo to miomap, ton destinator 7 kai 6,1 kai an katsi akouo kai kana mp3.
se eyxaristo poly gia thn bohtheia kai na rotiso mipos xereis an sikoni sd 4GB gia na balo foto mpeq, esti gia na perna h ora sthn kinisi.
eyxaristo kai pali.
an mpreis na mou steileis (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) gia na xekleidoso ena mio c220 tha to ektimousa afantasta.efxaristo prokatavolika.arxigos.g.e@hotmail.com
an mpreis na mou steileis (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) gia na xekleidoso ena mio c220 tha to ektimousa afantasta.efxaristo prokatavolika : arxigos.g.e@hotmail.com
an mpreis na mou steileis (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) gia na xekleidoso ena mio c220 tha to ektimousa afantasta.efxaristo prokatavolika.arxigos.g.e@hotmail.com
DOKIMASE SE PARAKALO TH METHODO POY EXEI DOSEI LIGO PIO PANO O DHMHTRHS H OPOIA DE XREIAZETAI MIO TRANSFER.
PESMAS AN TA KATAFERES. AN TELIKA DE TO PETYXEIS THA STA DOSO...FTIAXE TO MAIL SOU....
exei dokimasei kaneis 4GB sd karta
dj_varonos
15-04-08, 14:41
file an mporeis stile to k mena sto djpikos@gmail.com
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΗΧΟ Me Bluetooth ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΡΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ Wm6.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΗΧΟ Me Bluetooth ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΡΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ Wm6.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kai pou kolaei file sauto to thread????
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ
FILE MOY EGO EXO PNAC230.DE EXO GNOSH PANO STA WM6.
ROTA TON DHMHTRH VHFU AUTOS EINAI KORYFH.
Ρε παιδιά, πως γίνεται συντόμευση του Destinator στην επιφάνεια εργασίας? Τα βήματα που περιγράφονται στη σελίδα 2 δεν με βοήθησαν...
EIKONIDIO DESTINATOR ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Oλα τα αρχεία που εμφανίζονται στο νέο μενού,αποθηκεύονται στο my flash disk\script.Πρέπει λοιπόν να μπεις σε αυτό το φάκελο και να βρεις τα αρχεία button(π.χ. 04,05κτλ).ini και στη συνέχεια να το επεξεργαστείς στην συσκευή σου,ώστε να βάλεις το μονοπάτι του destinator.Αντέγραψε και το αρχείο sysinfosettings.ini.Aυτό το αρχείο δίνει στο μενού την δυνατότητα να καταλαβει ποια εικονιδια θελεις να εμφανιστούν.Το button.ini θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
X =110
Y =21
Width = 45
Border = 0
BackgroundColor = 000000
BackgroundBitmap = \my flash disk\Script\back.bmp
BitmapOffsetX = x
BitmapOffsetY = y
Refresh = 0
Distance = 0
ICONXPBUTTON
Command = \Storage Card\Destinatorapps\Destinator\Destinator.exe
SizeNormal = 45
SizePushed = 45
ScaleAlpha = 100
IconNormal = \my flash disk\Script\destinator.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = \my flash disk\Script\destinator.ico
Thanks.. mio gps για τη βοήθεια!!! αν και ψάχνοντας λίγο βρήκα τις ρυθμίσεις που αναφέρεις. Τη βοήθεια σας και τα φώτα σας σε κάτι άλλο. Από το "μικρό" πληκτρολόγιο στη πάνω άκρη της οθόνης πως απαλλάσεται κανείς;
Thanks.. mio gps για τη βοήθεια!!! αν και ψάχνοντας λίγο βρήκα τις ρυθμίσεις που αναφέρεις. Τη βοήθεια σας και τα φώτα σας σε κάτι άλλο. Από το "μικρό" πληκτρολόγιο στη πάνω άκρη της οθόνης πως απαλλάσεται κανείς;
diakahs pothos mou na apallaxto....alla pos??????????
einai mesa sto firmware kai fobamai na to peiraxo
ΟΚ...μικρό το κακό! Κανένα καλό!!! destinator.ico ψάχνω για να βάλω την τελευταία πινελιά...στο interface που έφτιαξα. Αν γνωρίζεις κάτι... ή στείλτο στο mm260865@freemail.gr
Thanks...
http://www.kombitz.com/2008/03/03/how-to-unlock-mio-c230-release-4-the-easiest-unlock-ever/
Το παραπάνω interface είναι για mio c230, το έχει δοκιμάσει κανείς για το mio c220?
Με την ευκαιρία...πως εγκαθίσταται το skin που υπάρχει στην SD και μέσα στο αρχείο MioC220-SY2.rar?
http://www.kombitz.com/2008/03/03/how-to-unlock-mio-c230-release-4-the-easiest-unlock-ever/
Το παραπάνω interface είναι για mio c230, το έχει δοκιμάσει κανείς για το mio c220?
Με την ευκαιρία...πως εγκαθίσταται το skin που υπάρχει στην SD και μέσα στο αρχείο MioC220-SY2.rar?
prosexe einai merika programmata poy tha sto aporythmisoun to mhxanhma. auto poy soudosa den to ephreazei katholou.
OK...βλέπω μέσα στο αρχείο MioC220-SY2.rar το φάκελο Skin. Αυτό το Skin εγκαθίσταται αυτόματα? ή πρέπει να το περάσω με κάποιο άλλο τρόπο?
kakiasmeno
21-04-08, 12:45
Kalispera paidia.prospa8w na katalabw ti lete alla... exw to mio c220 den kserw yparxei periptosh na brume xartes spasmenus gia na mi tous plhrwnume gia olo to kosmo.an nai pou kai pws tous pernanme..sas euxaristw pou asxoli8ikate mazi mu. an yparxei kapoios na boi8isei to email mu einai almalibre355@hotmail.com sas euxaristw kai pali
an diabaseis to thread tha mporeseis na to xeklidoseis. kytontas psila blepeis direct download. mpeneis kai psonizeis oti thes
Kalispera paidia.prospa8w na katalabw ti lete alla... exw to mio c220 den kserw yparxei periptosh na brume xartes spasmenus gia na mi tous plhrwnume gia olo to kosmo.an nai pou kai pws tous pernanme..sas euxaristw pou asxoli8ikate mazi mu. an yparxei kapoios na boi8isei to email mu einai almalibre355@hotmail.com sas euxaristw kai pali
μπορεις να το ξεκλειδωσεις με ενα ευκολο τροπο που δινει ο δημητρης πιο πανω
κατεβασε αυτο το αρχειο
http://rapidshare.com/files/10402060...0-SY2.rar.html
αποσυμπιεσετο στην sd.
κανε hard reset th syskeyh sou.
βαλε την sd στο μηχανημα
θα δεις ενα τετραγωνο μικρο
πατας ΟΚ και ...αυτο ηταν.
μετα αν το πετυχεις θα σου πω πως θα βαλεις προγραμματα
mio gps...πληροφοριακά σου λέω ότι πήρα το ρίσκο και δοκίμασα τα προγράμματα του c230 στο c220 αλλά η όλη προσπάθεια απέτυχε γιατί απλούστατα ο κώδικας των προγραμμάτων (και του ξεκλιδώματος) δεν εκτελούνται στο c220...
mio gps...πληροφοριακά σου λέω ότι πήρα το ρίσκο και δοκίμασα τα προγράμματα του c230 στο c220 αλλά η όλη προσπάθεια απέτυχε γιατί απλούστατα ο κώδικας των προγραμμάτων (και του ξεκλιδώματος) δεν εκτελούνται στο c220...
entelos plhroforiaka...kai empisteutika soy leo oti xeklidosa ena 220 me to script tou230...
ti na fteei arage??????
entelos plhroforiaka...kai empisteutika soy leo oti xeklidosa ena 220 me to script tou230...
ti na fteei arage??????
Μπορείς να μου δώσεις το link του script που χρησιμοποίησες;
Μπορείς να μου δώσεις το link του script που χρησιμοποίησες;
http://www.mediafire.com/?fczmng1ixpy
Ok...εγώ μιλούσα γι'αυτό το script http://www.mediafire.com/?xy3t1zjat93 το οποίο δεν εκτελείται ούτως ή άλλως στο c220...
pliz help theoheyagg@freemail.gr
paidia, ekana ta bhmata sumfwna me to prwto post tou miogps.. ola kala mexri thn mple othonh opou mou emfanizei auto pou vlepete sthn eikona.. ekana diplo klik sto autopatcher mia fora, ekana hard reset kai me vgazei sthn idia mple othonh.. apo dw kai meta ti kanw? pws pernaw neous xartes?
euxaristw prokatavolikahttp://img408.imageshack.us/img408/1185/dsc00035gz6.jpg
prospathw na anoiksw to arxio sys.txt kai moy vgazei sfalma. There is no application associated with 'sys'. Run the application first, then open this file from within the application. mporei kapios na voithisei? thanx
paidia, ekana ta bhmata sumfwna me to prwto post tou miogps.. ola kala mexri thn mple othonh opou mou emfanizei auto pou vlepete sthn eikona.. ekana diplo klik sto autopatcher mia fora, ekana hard reset kai me vgazei sthn idia mple othonh.. apo dw kai meta ti kanw? pws pernaw neous xartes?
euxaristw prokatavolikahttp://img408.imageshack.us/img408/1185/dsc00035gz6.jpg
orea ewxeis teliosei...
flash/miomap/mioma2/destinator h igo h oti allo exeis balei.
me th proypothesh oti exeis bali ta navi ston miomap2 kai oti exeis energopoihsei to autopathcer me diplo klik.
mio gps ksereis kati giayto? prospathw na anoiksw to arxio sys.txt kai moy vgazei sfalma. There is no application associated with 'sys'. Run the application first, then open this file from within the application.
mio gps ksereis kati giayto? prospathw na anoiksw to arxio sys.txt kai moy vgazei sfalma. There is no application associated with 'sys'. Run the application first, then open this file from within the application.
giati na tanoixhs??
an thes na peiraxhs tis rythmiseis epeidh to 220 den epikoinonei me to pc xoris to mio transfer, mporeis na to kaneis meso autou.
costas1977
30-04-08, 01:04
thanks
costas1977
30-04-08, 01:09
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΕΒΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ;
thanks
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΕΒΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ;
thanks
kosta pio pano mesa sto thread tha breis mia methodo poly aplh poy dinei o dhmhtrhs vhfu.
dokimasthke , douleyei. mono poy tha sou bgalei error pata ok merikew fores kai thanai ok.
an de ta katafereis dosmou ena mail na sou stilo ta arxeia alla einai mpelalidiko meso mio transfer
paidia epeidi den to katexo to athlima an kapios borei na mou steilei mail kai den barieyte na mou grapsei ta link kai thn diadikasia pou prepei na akolouthiso gia na kseklidoso kai na peraso to programataki auto to dest tha to ektimousa to mail mou einai dikava@hotmail.com parepiptontos exo to c220 ante re paidia ena ntou help ston asxeto pou den ksero apo autaL:)
dikava
bres mesa sto forum thn ekdosh destinator7 toy tolixlv gia pna.
xarth bale ton q1 98 exei postaristei sto direct download
jamesmakis
08-05-08, 17:31
Ξεκλείδωμα του Mio C220
My Flash Disk -> Script
Καλή επιτυχία!
Toys ευχαριστουμε.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ NA ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ TO MIO C220
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MIO C220 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ το e-mail pchospital@freemail.gr
jamesmakis
08-05-08, 17:33
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MIO C220 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ το e-mail pchospital@freemail.gr
jamesmakis
08-05-08, 17:36
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MIO C220 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ το e-mail pchospital@freemail.gr rapidshare.com/files/0-SY2.rar.html
jamesmakis
08-05-08, 17:39
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MIO C220 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ το e-mail pchospital@freemail.gr rapidshare.com/files/0-SY2.rar.html
jamesmakis
08-05-08, 17:46
den einai anagkh na grafeis to idio mynhma.
leipo ektos edras kai de mporo na sta stilo
an diabaseis ti grafei o vhfu tha deis oti kapoy dini link me ta arxeia script
jamesmakis
08-05-08, 21:48
Παιδία βοηθήστε ένα πενηντάρι να ξεκλειδώσει το Mio C220 μου το δώσανε και εάν του αλλάξω τους χάρτες θα με εξυπηρέτηση παρά πολλή στη δουλεία μου
Όποιος έχει τα προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) όπως και τους καινούργιους χάρτες της Ελλάδος και θέλει να μου τους στήλη θα με ευκολύνει πάρα πολλή στη δουλειά μου θα του ήμουνα πάρα πολλή υποχρεωμένος ευχαριστώ στο e-mail Papoutsis@freemail.gr
jamesmakis
08-05-08, 22:01
Παιδία βοηθήστε ένα πενηντάρι να ξεκλειδώσει το Mio C220 μου το δώσανε και εάν του αλλάξω τους χάρτες θα με εξυπηρέτηση παρά πολλή στη δουλεία μου
Όποιος έχει τα προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) όπως και τους καινούργιους χάρτες της Ελλάδος και θέλει να μου τους στήλη θα με ευκολύνει πάρα πολλή στη δουλειά μου θα του ήμουνα πάρα πολλή υποχρεωμένος ευχαριστώ στο e-mail Papoutsis@freemail.gr
jamesmakis
08-05-08, 22:12
mporoyme na valoyme paixnidia sto mio c220?
as mou to stilei kai emena kapios parakalo sto eleina_eleos@hotmail.com
as mou to stilei kai emena kapios parakalo sto eleina_eleos@hotmail.com
to apogeyma tha taxeis
jamesmakis
17-05-08, 13:54
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προγράμματα (SCRIPT,TRANSFER MIO C250) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MIO C220 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΗ το e-mail papoutsis@freemail.gr
Sas Tastila Ta Arxeia Kai Stoys Dyo
sinoriakos
23-05-08, 11:50
Παιδες σκεφτομαι να αγορασω το mio c220 το απογευμα και εχω 2 ερωτησεις
1)Μπορω να εχω και το προγραμμα πλοηγησης που εχει προφωρτομενο μαζι με το destinator?
2)Υπαρχει περιπτωση να κρασαρει το μηχανημα και να την πατησω?
3)Η εγκατασταση γινεται σε καρτα sd η στην flash?
4)Tελικα dest 6 η dest 7?Kι απο που?
Πολλες βγηκαν.....!!!!
Αν μπορει καποιος να απαντησει και να μου στειλει pm η mail στο sinoriakos@gmail.com τα προγραμματα θα ημουν 1.000.000...... φορες ευγνωμων!!!
(Πηρα ενα rye που δεν φορτιζε με τιποτα και λεω να το αλλαξω με mio η με garmin)
Ναστε καλα παιδια!Ειμαι τελειως ασχετος με gps!
C250 Transfer Hack?
re pedes ti einai auto prospato na to xekleidoso kai den to brisko gia c220
nata79g@yahoo.gr steile se parakalo oti einai gi na balo
destinator7
sos. ok peides exo problimame me mio c220 to xekleidosa kai tora mou bgazei mia aspri otoni.ti ginetai tora?exo apelpistei.
tora san siskeui den fenetai poutena oute sto laptop.
sinoriakos
24-05-08, 16:33
paides prospathisa unlock me to deytero tropo tou dimitri alla den ginetai tipota!!!
mipws kanw la8os sto "hard reset"?
Εβαλα τον φακελλο οπως ειναι....τιποτα!
Εβαλα μονο τα περιεχομενα του φακελλου.....παλι τζιφος!!
Help Δημητρη!!!
Me Th Methodo Tou Dhmhttrrh Thn Eykolh Sou Bgazei Error.
Pata Pano Sto Error Merikes Fores Kai 5tha Xeklidosei.
sinoriakos
24-05-08, 18:07
Oλα ενταξει φιλε μου!!!Το ξεκλειδωσα με τη δικη σου μεθοδο και δουλευει ρολοι!!!Νασαι καλα!!
Τωρα ενα τεραστιο δειγμα της ασχετοσυνης μου:εβαλα το destinator,εβαλα και τους χαρτες χυμα στην καρτα.Πως τους φορτωνω στο destinator?????????!!!!!!
Kαι κατι ακομα: το destinator.ini το ανοιγω με notepad απο το mio?
Eισαι αψογος!!!
arxika perneis ena card reader kai kaneis diamorfosh ths sd se FAT oxi FAT32(DEXI KLIK PANO STO DIAMORFOSH).
AFOY XEZIPAREIS TO ARXEIO TOY DESTINATOR(ekdosh gia pna) copy paste sthn sd(prosoxh meta to unzip mporei na yparxei fakelos dest mesa se allo fakelo dest)ton teleyteao antigrafeis.
pas meta sto arxeio poy exeis ton xarth kai antigrafeis to fakelo greeceu.xyma copy paste sto fakelo destinator.
pas sto arxeio toy xarth kai briskis to fakelo for links. copoy pasta sto fakelo forlinks poy einai sto fakelo userdata toy destinator.
thats it
sinoriakos
25-05-08, 18:16
Εισαι θεος!!!!
Αρχική Δημοσίευση από ediamaxαν ξερει κανεις για το mio c250 να με βοηθησει γιατι ολοι λενε οτι γινεται αλλα στην πραξη τιποτα . Αν ξεκλειδωνει και πως γινεται να μπει το destinator to mail μου ειναι ediamax@yahoo.gr μπορει αν θελει να μου στειλει
Φίλε ediamax, δοκίμασε τη διαδικασία που αναφέρω
Σου έστειλα τα αρχεία με e-mail. To destinator θα το βρεις από εδώ
http://rapidshare.com/files/60225855/dest6.1.rar.html
pass gia aftw to arxeio pios eine pedia?
eine sthn prwti ti selida tou post:bow: thnx
shmera apektisa to gps mio c220 me xarti MioMap v3
den exei afisei monodromo gia monodrwmo
mporw na kanw egatastasi alous xartes?
:bow::no::bow:
mporeis an prota to xeklidoseis
ti programata xreiazome gia na xsekloidwsw to mio c220
opios theli as mou stili odigies sto mail : tony26@mail.gr
euxaristw
Δυστυχώς από λάθος χειρισμό εσβησα τον φάκελλο miomap2 της εσωτερικής μνήμης του c220 (που περιείχε το προγραμμα) ,την έκδοση του μάρτιου. Προσπάθησα να βρω καποιο Download αρχειο να το αντικαταστήσω αλλα μάταια. Κανένα δεν λειτουργούσε όπως πρέπει, άλλοτε κολάει, άλλοτε δεν βρίσκει τα αρχεια, κ.α . Αν κάποιος μπορεί να με βόηθήσει που μπορω να βρω το πρόγραμμα θα με διευκόλυνε παρα πολύ.
Δυστυχώς από λάθος χειρισμό εσβησα τον φάκελλο miomap2 της εσωτερικής μνήμης του c220 (που περιείχε το προγραμμα) ,την έκδοση του μάρτιου. Προσπάθησα να βρω καποιο Download αρχειο να το αντικαταστήσω αλλα μάταια. Κανένα δεν λειτουργούσε όπως πρέπει, άλλοτε κολάει, άλλοτε δεν βρίσκει τα αρχεια, κ.α . Αν κάποιος μπορεί να με βόηθήσει που μπορω να βρω το πρόγραμμα θα με διευκόλυνε παρα πολύ.
to oti esbhses to fakelo miomap2 mikro to kako...
alou einai to problhmataki sou...
otan tou kaneis mia epanekinnhsh h hard reset ,pas sto fakelo miomap/miomap kai briskeis psila sth koryfh to arxeio...AUTOPATCHER.diplo klik kai ola ta basana sou me kollhmata tha teliosoun
ola ta parapano efoson toxeis xeklidosei.
ton fakelomiomap2 ton dhmiourgeis kai bazeis ta programmata pou se endiaferoun.synisto ta anotero programmata oxi sth flash alla se sd gia pio eykolia meso card reader
ti programata xreiazome gia na xsekloidwsw to mio c220
opios theli as mou stili odigies sto mail : tony26@mail.gr
euxaristw
to sabbatokiriako pou tha eimai spiti mou tha sta stilo giati edo den exo grhgorh dsl
sinoriakos
31-05-08, 21:30
Παιδες αφου το ξεκλειδωσα με τον πρωτο τροπο (MioTransfer) πως μπορω να αλλαξω την οψη της επιφανειας εργασιας με αλλες που ειδα εδω;Θελω να το κανω λιγο πιο "μουρατο"!!!!
alfaromeobrera
02-06-08, 10:34
exo to mio c220.to exo ksekleidosei kai exo provlhma me thn plhktrologhsei ton poleon -odon.prepei na grafo oloklhres tis lekseis.mhpos mporei na me help kapoios?euxaristo
Paidia sas parakalw na to steilete kai se mena giati einai aparxeomenoi oi xartes toy c220
louvou7@yahoo.gr
exo to mio c220.to exo ksekleidosei kai exo provlhma me thn plhktrologhsei ton poleon -odon.prepei na grafo oloklhres tis lekseis.mhpos mporei na me help kapoios?euxaristo
to proto kefalaio ta ypoloipa mikra. h gramatosira allazei me ena koumpi sth teleytea orizontia seira kapou sth mesh
sinoriakos
04-06-08, 12:31
την επιφανεια εργασιας πως την αλλαζω?
την επιφανεια εργασιας πως την αλλαζω?
an to epixiriseis mporei na mplexeis...
to xekleidosa a a a a a ok
eyxaristo poly file mio
akoma mia boh8eia an mporeis se parakalo
pos 8a balo to destinator sto mio c220 kai pou to brisko ?? kai update pos kano??
polla ?? oti mporeis kai kai pali eyxaristo poyl !!! :):):)
to xekleidosa a a a a a ok
eyxaristo poly file mio
akoma mia boh8eia an mporeis se parakalo
pos 8a balo to destinator sto mio c220 kai pou to brisko ?? kai update pos kano??
polla ?? oti mporeis kai kai pali eyxaristo poyl !!! :):):)
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DEST7 KAI TON Q1 97 ΣΤΗ ESVTERIKH MNHMH H STHN SD OPOY THELOYME ΩΣ ΕΞΗΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΖΙΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ(DESTINATOR TO ONOMA TOY ΦΑΚΕΛΟΥ).
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ GREECE U TOY Q1 97 MESA ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ DESTINATOR KAI TO PERIEXOMENO TOY FAKELOY FOR LINKS MESA STO USERDATA/FORLINKS. AYTO HTAN
Destinator edition 7.0.0.588.
http://rapidshare.com/files/78168253/Dest7pna.rar
xarths greece
http://rapidshare.com/files/97479940/NGi_Map_Destinator_Greek-v2008.Q1.97.zip.html
gia na mh taleporhthis thn anotero diadikasia se mia sd oste na apofygeis to dysxrhsto mio transfer
ok se eyxaristo poly file moy
ola kala ;);)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.