PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΩΣ ΚΑΝΩ overclocking ΣΕ ΜΝΗΜΕΣ RAM



Bandit32
28-08-08, 22:07
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ PLEASE. ΤΟ MOTHERBOARD ΕΧΕΙ 4 SLOTS ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΣ DDR2, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 4 ΤΟΥ 1 GB ΣΤΑ 667MHZ. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΥΛΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΩ 4GB RAM ΟΤΙ ΕΧΩ 3,25GB RAM ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ 4GB?:no:

GeorgeVasil
29-08-08, 08:55
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ PLEASE. ΤΟ MOTHERBOARD ΕΧΕΙ 4 SLOTS ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΣ DDR2, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 4 ΤΟΥ 1 GB ΣΤΑ 667MHZ. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΥΛΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΩ 4GB RAM ΟΤΙ ΕΧΩ 3,25GB RAM ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ 4GB?:no:

Overclocking στην χωρητικότητα δεν παίζει.

Για να δεις πληρως τα 4GB πρπει να βαλλεις 64bit Windows.

NoDi
30-08-08, 17:02
phga na anoiksw neo topic alla auto mallon m kanei...exw 4gb ram (kingston value ram KVR667D2N5 1GB x4) kai 8elw na tis uperxronisw.8elw boh8eia gt dn exw idea g to pws 8a ksekinhsw, ti ru8miseis 8a peiraksw klp klp opote an kapoios katexei to a8lhma as m apanthsei..euxaristw:)

Metalianman
01-09-08, 19:08
phga na anoiksw neo topic alla auto mallon m kanei...exw 4gb ram (kingston value ram KVR667D2N5 1GB x4) kai 8elw na tis uperxronisw.8elw boh8eia gt dn exw idea g to pws 8a ksekinhsw, ti ru8miseis 8a peiraksw klp klp opote an kapoios katexei to a8lhma as m apanthsei..euxaristw:)

Gia arxi tha itan poli pio eukolo ama mas eleges full specs (epeksergasti, motherboard kata kirio logo). Kata 2on dn sinistate na kaneis overclocking stis mnimes RAM afou dn kerdizeis esthiti taxitita (ektos fisika kai ama xreiazese kai to teleutaio MHz pou mporei na sou dosei to ekastote mixanima!)

Sinithos pandos kati tetoia ta kaneis apo ta Bios (sinexizo na epimeno na min to kaneis alla ama pragmatika theleis na to kaneis tote aplos steile full specs tou sistimatos sou!)

NoDi
01-09-08, 21:26
Gia arxi tha itan poli pio eukolo ama mas eleges full specs (epeksergasti, motherboard kata kirio logo). Kata 2on dn sinistate na kaneis overclocking stis mnimes RAM afou dn kerdizeis esthiti taxitita (ektos fisika kai ama xreiazese kai to teleutaio MHz pou mporei na sou dosei to ekastote mixanima!)

Sinithos pandos kati tetoia ta kaneis apo ta Bios (sinexizo na epimeno na min to kaneis alla ama pragmatika theleis na to kaneis tote aplos steile full specs tou sistimatos sou!)

thnx g tn apanthsh..shmeiwnw tn proeidopoihsh sou g tis ram alla 8a s pw ta specs k 8a to skeftw an telika 8a to kanw..loipon exw intel core 2 quad Q6600 2.4ghz,mobo MSI P6N SLI-FI,4gb ram (kingston value ram KVR667D2N5 1GBx4), geforce 8800 gtx,trofodotiko 850watt(dn kserw an exei shmasia..) kai windows vista home premium 64bit.an 8eleis kapoia plhroforia parapanw pesto:)

mikenatsou
02-09-08, 09:39
το ευκολοτερο που κανεις...ειναι να πας στο bios και να αλλαξεις σιγα σιγα το ddr2ram frequency.....απο το auto ή το 667 που θα ειναι.....να το ανεβαζεις λίγο λίγο....

NoDi
02-09-08, 10:21
το ευκολοτερο που κανεις...ειναι να πας στο bios και να αλλαξεις σιγα σιγα το ddr2ram frequency.....απο το auto ή το 667 που θα ειναι.....να το ανεβαζεις λίγο λίγο....

kati tetoio nomiza sthn arxh pws 8a mporousa na kanw alla sta bios h epilogh g th suxnothta dn einai epilekshmh...

BilloukosGR
04-09-08, 18:16
πρεπει να ανεβασεις και τον επεξεργαστη φυσικα... πρεπει cpu kai ram na einai συγχρονισμενα!!!!

mikenatsou
04-09-08, 20:55
ε σιγά....εγω μονο μνημες πήγα....λιγο βεβαια...αλλα πηγαν.......

NoDi
06-09-08, 08:52
wraia ola auta alla akoma odhgies dn exw :p

mikenatsou
06-09-08, 16:41
ma sou eipa....δοκιμασε...καπως πρεπει να αλλαζει....ποια mobo exeis??

NoDi
07-09-08, 10:27
ma sou eipa....δοκιμασε...καπως πρεπει να αλλαζει....ποια mobo exeis??


thnx g tn apanthsh..shmeiwnw tn proeidopoihsh sou g tis ram alla 8a s pw ta specs k 8a to skeftw an telika 8a to kanw..loipon exw intel core 2 quad Q6600 2.4ghz,mobo MSI P6N SLI-FI,4gb ram (kingston value ram KVR667D2N5 1GBx4), geforce 8800 gtx,trofodotiko 850watt(dn kserw an exei shmasia..) kai windows vista home premium 64bit.an 8eleis kapoia plhroforia parapanw pesto:)


exw prospa8hsei na allaksw tis ru8miseis ap ta bios alla h epilogh g tis suxnothtes dn einai epilekshmh k dn exw brei kapoio tropo g na mporesw na tn peiraksw...exw dei akomh kapoious na milane g kapoies ru8miseis peri timings k diairetes..peri tinos prokeitai?prepei na allaksoun k auta?kapoioi lene oti otan anevazeis tis ram dn xreiazetai na anevaseis k tn epeksergasth (mono to antistrofo lene xreiazetai)...isxuei?

xarabasilis
16-10-08, 15:14
euxaristo poli paidia me voithisate poli

Orfeo
28-12-08, 16:54
thnx g tn apanthsh..shmeiwnw tn proeidopoihsh sou g tis ram alla 8a s pw ta specs k 8a to skeftw an telika 8a to kanw..loipon exw intel core 2 quad Q6600 2.4ghz,mobo MSI P6N SLI-FI,4gb ram (kingston value ram KVR667D2N5 1GBx4), geforce 8800 gtx,trofodotiko 850watt(dn kserw an exei shmasia..) kai windows vista home premium 64bit.an 8eleis kapoia plhroforia parapanw pesto:)

An 8elis rikse mia matia stis mixanes anazitisis ti simeni ke to to Value Ram :yes: An den apatome simeni defteris poiotitas ilika i kati me tin dimami tis Kartas i kati tetio... Den ime sigouros !

billskali
13-01-09, 14:32
File mou an pas sto e-shop ki kitaksis tis mnimes grafi oti sta xp kai sta vista 32bit
ta windowsden anagnorzounkait 4 gb.Mono ta 64bita anagnorizoun kai ta
4gb.Kai telika den 8a exis kai es8iti diafora