PDA

Επιστροφή στο Forum : overclock σε μητρικη Foxconn



@962fm@
21-03-10, 18:35
με ενδιαφερει να υπερχρονισω μεσω software τη συγκεκριμενη μητρικη
η οποια βρισκεται σε packard bell pc (πληροφοριες : http://support.packardbell.com/gr/item/index.php?pn=pb80x03742&g=1400)
στο bios δεν υπαρχει δυνατοτητα ρυθμισης τιμων σε cpu & ram

οποιος μπορει ας βοηθησει


ευχαριστω πολυ !!!

BilloukosGR
21-03-10, 18:51
Δεν έχω ιδέα από bios foxconn για να σου πω, αλλά πληροφοριακά, έχω ακούσει πως είναι από τα πιο δύσκολα στη χρήση τους!

Spirosssss
21-03-10, 19:24
τι ακριβως θες να κανεις και που να φτασεις??

@962fm@
21-03-10, 20:17
τι ακριβως θες να κανεις και που να φτασεις??

...θελω μονο να ζωντανεψω λιγο τον cpu και τη ram ...οχι τρελα πραγματα...
το δουλευουμε μονο σε περιβαλλον γραφειου , αλλα θελει ζωντανια , και λεφτα για hardware δεν δινουν...
ακομη και μετα απο φορματ ηταν για κλαμματα....ακου εκει μεγιστη συχνοτητα μνημης 533mhz...


Δεν έχω ιδέα από bios foxconn για να σου πω, αλλά πληροφοριακά, έχω ακούσει πως είναι από τα πιο δύσκολα στη χρήση τους!

bill .....δεν υπαρχει τιποτα το δυσκολο μεσα ...αφου δεν εχει τιποτα να ρυθμισεις...:laugh:

Spirosssss
21-03-10, 20:29
Eιχα και εγω μεχρι προτινως τον e4400 στα 2,8 τον ειχα παει για 24/7 εκει ειχα δει καποια διαφορα αλλα ηθελε και ρευμα οποτε παμε σε αλλα..

Δεν εχεις να ωφεληθεις αλλιως..

@962fm@
21-03-10, 20:42
Eιχα και εγω μεχρι προτινως τον e4400 στα 2,8 τον ειχα παει για 24/7 εκει ειχα δει καποια διαφορα αλλα ηθελε και ρευμα οποτε παμε σε αλλα..

Δεν εχεις να ωφεληθεις αλλιως..


....ναι , αλλα το θεμα μου παραμενει...υπαρχει τροπος να χρονισω το συγκεκριμενο pc ?

Spirosssss
21-03-10, 21:12
πως σας εχει κατσει ετσι οτι το oc ειναι πανακεια για ολα τα προβληματα??

σου ξαναλεω οτι για να δεις διαφορα πρεπει να ανεβεις αρκετα και συνεπαγονται αλλα προβληματα..

BilloukosGR
21-03-10, 22:26
bill .....δεν υπαρχει τιποτα το δυσκολο μεσα ...αφου δεν εχει τιποτα να ρυθμισεις...:laugh:

μπορεί να έχει κάποιο μενού που είναι κρυφό ίσως! ψάξτο στο google...