PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με καρτα γραφικων?????



filippos21
14-11-10, 20:25
http://img109.imageshack.us/img109/6830/othoni.jpg ι εικονα αυτη ειναι τραβιγμενη αφοθ
αφερεσα τους οδηγους της καρτας(ati radeon x1950).

με τους οδηγους περασμενους ολη η οθωνη ειναι καπως ετσι.

Νίκος
14-11-10, 20:34
Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία να δούμε έχουμε το ίδιο....

filippos21
14-11-10, 20:37
http://img337.imageshack.us/img337/117/othoni2.jpg

pierris
14-11-10, 21:04
βαλε μια αλλη καρτα γραφικων και θα εισαι οκ !!!!!!!!!!

chrasimos
14-11-10, 21:16
Laptop ή desktop?

filippos21
14-11-10, 21:19
σταθερο

v.batsi
14-11-10, 21:23
Μηπως ειναι οθονη? Ειχα και γω προσφατα παρομοιο προβλημα με την καρτα μου αλλα σε safe mode ηταν κανονικα. Δοκιμασα νεους drivres κλπ αλλα μονο με διαφορετικη καρτα ημουν οκ. Δοκιμασε νεα καρτα, αν στο κανει παλι παιζει να ειναι η οθονη..

filippos21
14-11-10, 21:28
Μηπως ειναι οθονη? Ειχα και γω προσφατα παρομοιο προβλημα με την καρτα μου αλλα σε safe mode ηταν κανονικα. Δοκιμασα νεους drivres κλπ αλλα μονο με διαφορετικη καρτα ημουν οκ. Δοκιμασε νεα καρτα, αν στο κανει παλι παιζει να ειναι η οθονη..


εκανα αυτο το ποστ επειδη δεν ειμαι σιγουρος.Αυριο θα παο σε ενα φιλο να τεσταρο
εκει την καρτα και αν κανει τα ιδια παει για πεταμα αλλιως παο για νεα οθωνη.

Nukem
14-11-10, 22:28
βαλε μια αλλη καρτα γραφικων και θα εισαι οκ !!!!!!!!!!

πονάει το κεφάλι?
Δοκίμασε άλλο σώμα :p

Φίλιππε, πρωτού αποκλείσουμε ότι φταίει η κάρτα, βγάλτην, καθάρισε την από σκόνη, φύσηξε τη σκόνη από την pci-e υποδοχή, ξαναβάλτην και ξαναδοκίμασε.
Αν συνεχίσει τα ίδια, δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών και πες μας.

77manos7
14-11-10, 23:24
πονάει το κεφάλι?
Δοκίμασε άλλο σώμα :p

Φίλιππε, πρωτού αποκλείσουμε ότι φταίει η κάρτα, βγάλτην, καθάρισε την από σκόνη, φύσηξε τη σκόνη από την pci-e υποδοχή, ξαναβάλτην και ξαναδοκίμασε.
Αν συνεχίσει τα ίδια, δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών και πες μας.
επιτέλους κάποιος το είπε :p

V@S!L!S
15-11-10, 06:37
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αφού λοιπόν έβγαζε αυτές τις γραμμούλες μετά δεν έβγαζε τίποτα, το απόλυτο σκοτάδι σου λέω... Άλλαξα από πίσω θέση του καλωδίου μιας και οι πιο πολλές κάρτες έχουν 2 εξόδους σήματος και με την δεύτερη έπαιζε αλλά πάλι γραμμές από εδώ και από εκεί... Την έβγαλα, την ξεμπίχλιασα μιας και είχε 3,5 τόνους σκόνη, την έκανα γυαλί, πάλι τίποτα, άλλαξα pci-e πάλι τίποτα, πήρα άλλη και ησύχασα...

filippos21
15-11-10, 13:16
τελικα προβλημα της καρτας ηταν .εβαλα μια αλλη ενος φιλου μου και ηταν ολα κομπλε

filippos21
15-11-10, 13:32
η μητρικη μου ειναι Intel® Desktop Board DP965LT και ψαχνω μια οικονομικη προταση για καρτα
μεχρι 50 ευρο το μεγιστο.
και πιο φτηνες δεν με χαλανε.

77manos7
15-11-10, 13:38
αυτή εδώ μια χαρά είναι αφού δεν παίζεις παιχνίδια.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512776

filippos21
15-11-10, 13:42
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516397 αυτη εδω ειναι συμβατη με
την μητρικη μου?

77manos7
15-11-10, 13:49
ναι είναι. εφόσον έχεις pci-e 2.0 πάνω μπαίνει η κάρτα.

filippos21
15-11-10, 13:59
http://img337.imageshack.us/img337/5703/motherdoard.jpg ειναι καποιο απο τα σλοτ αθτα 2.0?

mikenatsou
15-11-10, 20:19
ναι...Pci-express...μοντελο μητρικης εχεις?

filippos21
15-11-10, 20:41
ναι...Pci-express...μοντελο μητρικης εχεις?

intel desktop DP965LT και θελω να μαθω αν αυτη ειναι συμβατη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516397

mikenatsou
15-11-10, 21:39
κανει

77manos7
15-11-10, 22:14
ξέρεις να την βάλεις?

Nukem
15-11-10, 22:31
ξέρεις να την βάλεις?

Όπως θα βγάλει την άλλη, έτσι θα βάλει αυτή.
Δεν είναι δα και πυρηνική σχάση η εγκατάσταση κάρτας γραφικών.

filippos21
16-11-10, 10:33
ωραια σημερα θα παο να την παραγγειλω. ευχαριστω για την βοηθεια.

77manos7
16-11-10, 16:30
το λέω επειδή ρωτάει δα αν είναι συμβατή και γράφει το "πάω" με "ο"...